se Švedska 2026: Felicia - My System

Razmišljam o ovome i ne smem ni da zamislim kako se oseća povodom ovako lošeg plasmana (ne znam da li su od 2010. ovako nisko završili?). Nadam se da će izboriti, ona mi je baš draga

Mislim da nisu u skorijem periodu, 14. mesto Tusea im je bilo najgori plasman.

Šteta jedino za nju samu, simpatična devojka, nadam se da će uspeti da se izbori i oporavi od svega. Za Švedsku kao državu mi i nije žao, mada nisam očekivala da će proći ovoliko loše, priželjkivala sam da odmore od TOP5 - TOP10.

Ne računajući ispadak 2010., ovo je Švedskoj drugi najlošiji rezultat u finalima u 21. stoljeću. Samo je Malena 2009. bila slabija (21. mjesto).

Žao mi je što se prelomilo baš na ovoj pjesmi i na ovoj djevojci. Pojest će je uspjeha nezasitni Šveđani.

Rekoh ranije da je ovo za 20. mesto.

Po mom mišljenju jedan od retkih zasluženih i realnih rezultata večeras. Nije se istakla ni po čemu.

Bila je baš prosečna, nepostojeća pesma, šljašteći nastup i zaslužen ignor publike. Mogla je i bez finala

Ovo je nekako visilo u vazduhu još od početka proba. Ne mogu da kažem da mi je žao, osim što mi je žao nje jer je verovatno prolazila kroz težak period tokom svega ovoga, ali plasman kao plasman sasvim realan za pruženo i viđeno.

Meni je sve ovo čudno. Kako Švedska koja uvek ima podršku publike i žirija + poprilično su ljudi bili zadovoljni njenom pobedom. Ne znam kako tako niski poeni.

Sad mi krivo što su vraćali žiri.
Živim za reakciju fanica koje su prošle godine iskmečale crvenog Sebastijana ispadak, za ovo bi pao esc twt

Pa i KAJ su prošle godine kroz šalu kao govorili da se izvinjavaju Švedskoj što su tek četvrti a ne prvi, a očigledno su se i sprdali a i donekle bili ozbiljni jer je pritisak u javnosti ogroman

Antigoni isto u suzama pričala da joj je teško pao rezultat jer se plašila da Kiprani neće biti ponosni na nju, ali novinari na aerodromu je hajpovali kao ma sve je u redu odlična si bila, ponosni smo

Odvratni su prema njoj. A i Šveđani su veoma pohlepni, jednom u 20 godina loše prođu odmah drama. Kakav god rezultat da je ostvarila ne zaslužuje takav tretman.
Pesmu ću slušati i dalje, meni je dovoljno dobra tako da šaljem Felićiji energiju. ❤️

Pa s obzirom koliko para ulupaju u produkciju Melodija i ja bih svake godine "očekivao" top 10

Realno jeste flop, al bože moj, okolnosti joj nisu išle na ruku. Bar mogu da se raduju što nisu prekinuli niz prolazaka.

Pa neko mora pobediti, a pobednik je jedan. To ne znači nužno da su sve ostale pesme loše, jednostavno kako se kockice poklope to veče, tako je. I meni je krivo što drugi gledaju na Evroviziju kao na sport, samo je razlika što je sport objektivan, a ovo je izuzetno subjektivno i uopšte ne mora da znači da je neko iznad tebe imao bolju pesmu, tako se potrefilo. My Sistem nije loša pesma, neće ni biti osobe koja će to reći nego jednostavno ljudi nisu imali potrebu da glasaju i tjt.

Bas me zanima dali ima negde da se bas vidi dali je stvarno razapinju ili samo to ocekujemo (i mi i ona). Mislim znam da to rade jer je Benjamin pricao o tome nakon sto je dobio malo bodova publike, ali voleo bi videti neke komentare negde.

Meni je jako žao što su vratili žiri u pf, pa smo ostali uskraćeni za epski trenutak ispadanja švedske. 🥹

se Švedska 2026: Felicia - My System
Back