se Švedska 2026: Felicia - My System

Jeste krindž, ali makar ne traje trista godina kao kod nas. A ova arena i publika u njoj me svaki put raznesu.

Ima jedna strateški dobra stvar ako dobije Medina. Pokupiće dosta glasova od Arapa kojih ima širom evrope.

Vidim glavni kriterij žirija za visoke poene je NEORIGINALNOST #greczula #medina

Eto Felicia ipak izborila ukupno prvo mjesto žirija. Nadam se da će i kod tvt-a biti tako

Bas cudni glasovi zirija. Medina previsoko. Pesma je top, zarazio sam se ali oni stvarno ne znaju da pevaju. Previsoko su. Mislim da Felicia pobedjuje

Čudo puštaju glasove žirija pre kraja glasanja. Zar ne misle da će to da utiče na publiku?

Mislim da je to i fora. Da daju koji gratis glas koji moze da promeni konacni rezultat

Čudo puštaju glasove žirija pre kraja glasanja. Zar ne misle da će to da utiče na publiku?
Pa to je ideja. Uvek je Melo tako. Sad se pale glasaci Medine jer su ionako blizu pobede Felicije. A ako se Felicijasi opuste i ne glasaju, ode Medina. Savrsen sistem za kradju para. Al kod njih je to sica. Medjutim kad se prebroji po jednom glasu, zarada ogromna.

Ne zovu ih za dzebe Maherke!

Cigani GIF

Volio bih i Medina da pobijedi da ih konačno pošalju i da se više ne prijavljuju, barem neko vrijeme 😂

Back