Pobedio je nastup, ne pesma. Ne očekujem top 5 za Švedsku iskreno, čisto sumnjam da će tvt da poludi za ovom plastikom. Kako god, jeste najbolji paket koji su imali u ponudi.
Već vidim kako ESC fanovi lude i valjaju se po podu kakvo remek delo je poslala Švedska! A ono u stvari generični popić. Da ga je poslala neka druga zemlja, mi na primer, ne bi bila ni u top 10 na kladionici
Pa mi ne bismo sigurno imali ovakav nastup. Švede koriste bogatu produkciju da prikriju mane pesama i to im konstantno prolazi. Jbg, para vrti gde burgija neće.
Boze kako ne volim kad na NFu pobijedi fan favorite i odjednom svi smaraju kako je to pobjednicka pjesma Eurosonga, a ono mid midara da ne moze biti veca
Al ja ne razumijem ove likove poput Robina što se prijavljuju samo eto da se negdje pojave jer očito ni poslije godina i godina odlaska na Eurosong nemaju karijeru kakvu žele, pa im Melodifestivalen slamka spasa, generalno i dan danas ekstremno precijenjen nacionalni izbor.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.