• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

se Švedska 2026: Felicia - My System

Lose mi je sve Austrija do sad sto radi. Od slika do ovih videa i karaoka.
Totalno amaterski i nemaštovito. Izgubio se kreativan tim. Neko ga oteo!! 😅
Nadam se samo da će internacionalna publika spasiti šou od kuvanih nogu po imenu Austrijanci.

Mali ekran, morali su da zumiraju ono iskakanje ali ne izgleda tako dobro kao u nac. finalu. Ovo ostalo ne primećujem razlike.

I Cornelia je izgledala mnogo bolje na MF, mučili su se da postave nastup u Torinu. Italijani su van konkurencije po tome kako su neprofesionalno radili oko scene.

Pa ovde je vise do svedjana ne toliko do scene i kadriranja. Sami su odabrali ovu pozadinu koja nije ista kao na MF. Ranije je imala grain sada pozadina je vise solid crvena. Ako stopirate na cetvrtu sekundu videcete da na escu ima vise lasera koji se vide samo sto su onima pozadi smanjili intenzitet. To je do light dizajnera.

Ako neko poznaje nekog iz produkcije nadam se nekom novcu za ovu odbranu

Ovo je možda i najslabija švedska pesma u zadnjih desetak godina. Mada kod njih je odavno pesma u drugom planu. Meni su Švedi nekako kao tim u umetničkom klizanju gde de prednost daje akrobacijama na sceni, a pesma je tu tek reda radi.

Biće ovo u top 5 po žiriju, po publici nisam ubeđen ni da će u top 15

Ovo je možda i najslabija švedska pesma u zadnjih desetak godina. Mada kod njih je odavno pesma u drugom planu. Meni su Švedi nekako kao tim u umetničkom klizanju gde de prednost daje akrobacijama na sceni, a pesma je tu tek reda radi.

Biće ovo u top 5 po žiriju, po publici nisam ubeđen ni da će u top 15
Meni je ovo omiljena svedska pesma u poslednjih 10 godina, dabogda zaista bila top 5 kod zirija 🫶

Isečak mi je meh vajb, mada i ona sama je rekla da je sve pošlo po zlu na ovoj probi. Na Melodiju mi je nekako sve to kompaktnije izgledalo ☺️

Baš je loše odrađeno kadriranje u ovom dijelu pred refren, ova scena je stvarno nekakva sva neinspirativna

Jaoj, meni je ovo među najslabijim pesmama ove godine. Mnogo smaraju Šveđani, a prošla godina je bila častan izuzetak.
Njen zvonki soprančić mi posebno ne prija u ovakvoj pesmi.
Ovo dobro isproducirano muzičko smeće će nažalost nezasluženo da završi u top 10. 😔

Nadam se da ce biti u top 10 kao sto mislite, jer zasluzuje 🙏 ali ja se plasim da ce biti flop

Back