se Švedska 2026

Medina i Saga u finalu, Eva u Drugoj šansi.

Jedina je Medina bila dobra ali oni su svake godine klasični u svom stilu.

Možda i najslabija runda do sada. Saga mi je ok, simpa, Medina smorili Boga oca sa jednim te istim pesmama svake godine.

Iz ove runde su mi fini Erika Johnson i Felix Manu i naravno SIP, ali je pesma nešto slabija od prethodnih njihovih pokušaja.

Meira Omar je prevazisla sebe, a obozavao sam hush hush, DD mi je vec na prvu hitcina
Felicia mi je fantasticna u svakom smislu i voleo bih da pobedi, doduse cekam jos full live od Meire i da vidimo sta je spremila Alexa
A*teens favoriti iz prvog heat-a i ne bi mi smetalo da pobede
Treci heat mi je bio slabiji, ali mi je Saga super

Nadam se da, ako Alexa ima odlican paket, nece biti odbijena samo jer nije poznata u Svedskoj, ali videcemo..mozda i Sanna iznenadi

Melfest mi i ove godine deluje prezanimljivo i nadam se da ce izabrati kako treba

Meirina pesma nije losa ali je tekst pregenerican i prejednostavan. Hush hush nije neka dubokoumna pesma ali mislim da se opet tu ulozilo vise truda nego u ovu, zarazno jeste ali nisam odusevljen. Zvuci kao nesto sto bi antonic napravio kada bi malo vise bio strucniji za modernije aranzmane. Isecak probe super izgleda medjutim deluje kao da lip syncuje. Bas su preterali sa pokrivanjem glavnog vokala back vockalima

Ove godine mi se niko ne sviđa na MF. Baš bih voleo da mi se makar neko dopadne u poslednjem polufinalu, ali izgleda da neće da se desi.

I Felicia i Meira su mi pregenerične.

Gledam ovaj heat koji i nema nekog favorita i razmišljam da bi sve ove pesme kod nas bile favoriti. To dovoljno govori koliko je Melfest ispred PZE.

Ovde bih definitivno glasao za Meiru Omar. Bas mi je potrebna na Evroviziji jedna ovakva pesma, s obzirom da mi je i ova evrovizijska godina krenula u pogresnom smeru.

Back