Željko Joksimović

Ova žena je neverovatna. I da telefonski imenik otpeva to bi postao hit. Klip je prešao milion, #4 u trendingu; 🥳 možda bolje da je spot objavljen na Željkovom kanalu objavljen, možda bi povukao gledanost njegovog poslednjeg singla koji je jedva 600k prešao. I meni je pesma konačno legla, nije baš da sam lud za njom, ali mi je prija. 🤗 Željko će biti i gost poslednje emisije Cecinog Show-a, u isečku stavili deo gde odgovara na Cecino (dojavljeno preko slušalice tačnije) pitanje šta ga je najviše pogodilo - kad se pričalo da je ukrao Lane moje njegova majka dobila Herpes Zoster po celom telu. :(

Nova pesma "Ela"

Kao da je napravio parodiju na sebe iz mlađih dana. 1000 žena mu je zvučala kao filer pesma za album, ali je bar zadržao neki kvalitet. Dok ova i duet sa Cecom su totalni promašaj.

Razumem da gaji prepoznatljiv zvuk, ali meni ovo zvuči kao mix Vreteno/Ponelo me, više ne naročito zanimljivo.

Last edited:
Sve pesme koje je izbacio u poslednje vreme uključujući duet sa Cekili, promašaji.

Željko je sinoć obeležio 20 godina Minacorda.

FB_IMG_1734554468815.webp

Među zvanicama bila i Jelena Tomašević. Kad več napisala "nastaviće se", možda da se nadamo da će joj napisati još neku pesmu, idealno za Evroviziju. :D

"Dragi Žeki srećno ti bilo prvih 20 godina Minacorda♥️ Moja prva izdavačka kuća i njen prvi projekat pesma Jutro💫 mnogo toga lepog smo stvorili zajedno! Hvala ti za veru koju si imao u mene još pre 20 godina i za sve predivne pesme koje si mi napisao Panta rei, Košava, Med i žaoka, Oro, Okeani, Noćas dodji mi, Ako opet odlaziš, Jutro… Nastaviće se😁🎶❤️ "

FB_IMG_1734554019516.webp

Back