10. Christmas Song Contest

Аааааааа мени је ово као побједа на регуларном ФСК 🥹❤️

И то на Бадњи дан

Музика из филма који сам гледао мали милион пута

Хвала свима, обожавам овај специјал и вазда је лијепо учествовати, ма какав да је резултат, сад нисам ништа очекивао кад оно...

Cim sam video Somewhere in my memory da je prijavljena pesma znao sam 2 stvari.

1. To će biti mojih 12 poena bez obzira na konkurenciju
2. Pesma će pobediti :D

Čestitke Majsta! To mi je omiljeni Božićni film i gledao sam ga 25og baš sa ženom. Svaki Božić ga gledamo! :) Pesma je baš throwback u moje srećno detinjstvo.

Čestitam @Majsti na pobedi. Neverovatno je da je pesma tek sad prijavljena za takmičenje kad je jedna od nezaobilaznih asocijacija za Novu godinu i B
Čestitam i zahvaljujem @Leu na organizaciji ovako lepe igre i još lepših čestitki koje greju dušu i srce.

@Filhy , tebi ne znam kako da se zahvalim za onakvu čestitku. Možda Fala? Dok ne pronadjem četvrto F za svog Forumskih Frienda.

@Filhy , tebi ne znam kako da se zahvalim za onakvu čestitku. Možda Fala? Dok ne pronadjem četvrto F za svog Forumskih Frienda.
Eto, imamo već 6F! 😃 Da ne ispadne još samo dijagnoza! 😂
Leo je samo rotirao slike. Trebalo je da prvo ide božićna čestitka, pa onda nakon najave u njoj faraonski FSC. 🙂
Hvala veliko i tebi na divnoj čestitki!!! :love: Bravo svima na čestitkama! Bilo je baš lepo i zabavno. I Leo na organizaciji. 🙂

Bravo Majsta na pobedi i lepoj pesmi baš u duhu praznika!
A konačno da ja negde dam Creature 12 poena! :love:🙏
Ja sam očekivao iskreno da pobedi Cher! Onakva energija žene koja je skoro u devetoj deceniji je neverovatna, a uz to pesma baš gruva. Tek 16. mesto mi je blago rečeno neverovatno. 😵‍💫

Čestitke @Majsta94, divna pesma iz još divnijeg filma. Apsolutno zasluženo. Inače @Leo Cezar, pobedničkoj pesmi sam dao 12 poena, a Nini i Zsa 10, verovatno si permutovao brojeve. Ništa ne menja, ali eto čisto da ubeležiš. (y)
U žurbi sam zaboravio čestitku za Vaxa, pa evo ovako javno za @Vax'ildan želim ti dobro zdravlje, mnogo ljubavi, sreće i uspeha na svakom polju. :love: Manjka mi kreativnosti vezano za te čestitke, pa ću se držati klasike, odnosno onoga što zaista želim svima. ❤️

Back