Meni je nekako bilo bolje da bude "3 pa 1 Stojkolend" nego da sam biram jer se taman troumim, ali dobro.
Evo, ispisaću svoje komentare za one koji su se potrudili da postuju liste svojih FSC
entry-ja:
@Petar
Od tvojih pesama su mi se definitivno najviše dopali Adam & Dorian, ali to je izgleda recept da ne prođeš u finale.

Svakako verujem da si odabrao nešto drugo.
@Marko
Od nepobedničkih pesama najviše mi je ostala prijemčljiva QoS. Naravno, odličan je i JWR, a OK su Breaking Benjamin i Jacob Lee.
@Stefan28
Veliki broj dobrih i uspešnih pesama, a Froukje je bez ikakve sumnje moj favorit!
@Ivana
Za mene je dosta bolja tvoja druga polovina godine.
Giorgios Kakosaios bi bio moj odabir, ali su
HM još Maroon 5, The Who, a može i

Konak.
@Stole
Joji je izazvao moje najveće oduševljenje, ali ništa manje od njega ni Kaleo. Obe pesme su mi fenomenalne!
@Ro97
Našalio sam se sa listom pesama, ali sam uzeo da proverim statistiku i frapisao se!

Nisam ti nažalost dao niti jedan jedini poen u finalima, a u polufinalu sam glasao za tvoje pesme 4 puta (1 x 5 poena, 1 x 3 i 2 x 2).
Što se tiče tvojih poena meni, situacija je još (mnogo) gora! Takođe mi nisi dao nijedan poen u finalima, a od svih mogućih polufinala sam dobio svega jedan jedini poen od tebe, i to je bilo za Juhu (227. FSC).
Nisam mogao da verujem da neko može imati toliko loš skor sa nekim što se tiče FSC-a i čini mi se da nije baš tako bilo na starom forumu, ali samo mogu da kažem ovde i da se nadam: više sreće dve hiljade dvadeset treće.
@Anhel
Odličan si bio, čini mi se i znatno bolji nego ranijih godina.
Letdown

mi je ogromno otkriće što i dalje redovno slušam, a može i Sofia Carson.
@Tetsujin
Ako ne računamo pobedničku, Yaseniya mi je ostala u pamćenju kao veoma
catchy i ističe se definitivno.
@Nije sve tako sivo
Selmu bih odabrao sa tvoje liste, iako je
odavno poznata.
@Destry94
Katarína Knechtová je nepravedno ispala (mora da je to bio suprugin odabir?

). Moguće da mi je ona favorit! Generalno, dosta finih i korektnih presama ove godine, samo je šteta što mi se ništa nije posebno izdvojilo. Tim Bendzko je dobar i isto je i meni bio opcija za slanje

. Klasik Journey volim, iako su mi bili (tek) prvi ispod crte u finalu, a može i Majozi koji je takođe bio dobar.
@Majsta94
(Drugi forumaš sa oznakom 94).

S jedne strane suprotno od Ivane, jer je tebi bila mnogo bolja prva polovina godine, ali s druge strane isto kao kod Ivane mi je od svih tvojih ovogodišnjih pesama najbolja jedna grčka (Konstantinos Argyros)!

Ako izuzmem "tropsku klimu", još si bio odličan sa đavolicom Kiki iz Finske, i sa tvojom sugrađankom Vanjom koju sam uvek nagrađivao lepim poenima kada si je slao.
@Niko
Blind Channel bez sumnje! Takođe je to nešto što i dalje rado puštam. Tor Miller je isto bio odličan, ali nemoj Marghe.
@Leo Cezar
Hands Like Houses obožavam i pustam i dalje (možda dobiju i specijalno priznanje, videćemo), a super su mi i dva zicera: Sade i Konstrakta (i plus Linkin Park).
@Endrega
Filatov je skroz po mom ukusu, BTB isto odlični i pametni, a može i
Dulsina, iako je bilo samo 4 poena.
@Petar Apithano, Colors, Klim Jou Everest(pošto smo svi za Brendana njega šalji)
Khm, čuj molim te, SVI?!

Samo
VEĆINA!!!