11. FSC SPECIJAL - Welcome to Stojkoland

Stole, mislim da veliki broj kompanija žudi za ovakvim dizajnerskim talentima poput tebe! 👏
Svaka čast, pre svega za ideju, pa za vizuelna rešenja i sve ostalo. Prezentacija pobednika je bila pravi užitak! :D

Inače, generalno su dobre pobedničke pesme. Samo dvema nisam dao nijedan poen u finalu što je odlično.

Uvek ovaj Specijal za drugu šansu naiđe kad nemam baš vremena. Uspeo sam da napravim svoju tabelu, a naknadno ću pogledati vaše predloge i ono što mi se kod vas najviše svidelo ove godine. ☺️
Nemam stvarno neke plasmane, ali sam na većini (6 od 10) uspeo da se plasiram u finale, tako da je bitno da je makar taj skor pozitivan! 😃
Najviše sam slao pesme iz "USA" (3), ali sam na svim ostalim izdanjima slao pesme na nacionalnim jezicima. Doduše, kod par njih je tema to i zahtevala.

[TABLE=full]
[TR]
[TD]
FSC
[/TD]

[TD]
Tema
[/TD]

[TD]
Organizator
[/TD]

[TD]Izvođač[/TD]
[TD]Pesma[/TD]

[TD]
Država
[/TD]

[TD]
Mesto
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
223​
[/TD]

[TD]
Welcome back!​
[/TD]

[TD]
Tetsujin​
[/TD]

[TD]
Anthony Ramos​
[/TD]

[TD]Lose My Mind[/TD]

[TD]
[/TD]

[TD]
10.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
224​
[/TD]

[TD]
Nemoj biti Leo #2​
[/TD]

[TD]
MilanB​
[/TD]

[TD]
Sofia Karlsson​
[/TD]

[TD]Dalarna från ovan[/TD]

[TD]
[/TD]

[TD]
19.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
225​
[/TD]

[TD]
VS​
[/TD]

[TD]
Stole​
[/TD]

[TD]
India Shawn​
[/TD]

[TD]Don't Play With My Heart[/TD]

[TD]
[/TD]

[TD]
16. pf
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
226​
[/TD]

[TD]
My Słowianie​
[/TD]

[TD]
Marko​
[/TD]

[TD]
Brodka​
[/TD]

[TD]Sadza[/TD]

[TD]
[/TD]

[TD]
18.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
227​
[/TD]

[TD]
Baltic Song Contest​
[/TD]

[TD]
Petar​
[/TD]

[TD]
Juha Tapio​
[/TD]

[TD]Valitsisin sut[/TD]

[TD]
[/TD]

[TD]
11. pf
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
228​
[/TD]

[TD]
Inspired​
[/TD]

[TD]
Niko​
[/TD]

[TD]
SVRCINA​
[/TD]

[TD]Astronomical[/TD]

[TD]
[/TD]

[TD]
12.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
230​
[/TD]

[TD]
Orient Express​
[/TD]

[TD]
dodo​
[/TD]

[TD]
Thea​
[/TD]

[TD]Gori[/TD]

[TD]
[/TD]

[TD]
15. pf
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
231​
[/TD]

[TD]
Rock'N'Roll Never Dies​
[/TD]

[TD]
Stefan28​
[/TD]

[TD]
Le Vibrazioni​
[/TD]

[TD]Vieni da me[/TD]

[TD]
[/TD]

[TD]
13. pf
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
232​
[/TD]

[TD]
Roadtrip to Africa​
[/TD]

[TD]
libertà​
[/TD]

[TD]
Elida Almeida​
[/TD]

[TD]Forti dor[/TD]

[TD]
[/TD]

[TD]
6.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
233​
[/TD]

[TD]
World Cup​
[/TD]

[TD]
Tetsujin​
[/TD]

[TD]
Matias Damásio​
[/TD]

[TD]Como antes[/TD]

[TD]
[/TD]

[TD]
12.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A sutra ću napisat moj top40 vaših pjesama 🙏
Očekivao sam barem dve do tri moje pesme na listi! 😃

Inače, imam pesmu za Božićni FSC. Kome mogu da je pošaljem? Tetsujinu?

Svi rade neke statistike i preseke, pa evo i moj prilog.
Toliko sam na svoju ruku da sam od potencijalnih 132p pobedničkim pesmama dala ukupno 40, a ako isključimo Yuki, samo 28p, i u nadpolovičnom broju slučajeva je bila 0 od mene u finalu.

I Apologize Reaction GIF by Bounce
Skoro pa isto. Podelio sam 40p i ako izuzmem Laru, ostalima 28p od kojih je bilo 5/10 nula poena.

Švrčina je nesuđena pobednica!!! Def. je većina bila za Švrčinu.
Poslao pesmu za drugu šansu, mislim da je svakome ko je malo pratio moje izbore jasno šta je u pitanju.

Pa kad sam ja slao nešto što je dobro prošlo?! Meni je 2 šansa za nesrećnike koji su spušili. A uostalom, koliko se sećam, tebi se i In the shadows dopalla. Ili grešim?

Da, svidela mi se i ovu sto ces slati, ali su 2 koje sam pomenuo meni na visi nivo.

Evo moje brojcane statistike za ovu godinu

Top 15 za ovu godinu, prve dve kolone bodove koje ste mi vi davali, druge dve bodove sto sam vam ja davao, zadnja je sve ukupno koliko smo razmenjivali

DqDNU4h.png

Top 15 svih godina za svaku kategorija, znam da je malo nefer jer ce tu biti samo "stariji" forumasi, ali proseci su too much effort. Mislio sam da cemo sad definitivno prekoraciti nad 1000 bodova, ali zamalo.

R5DN1vj.png

12-ice koje sam ja davao u polufinalu/finalu.

Fwt7Egq.png

12-ice koje ste mi vi davali u polufinalu/finalu.

FbS5ACu.png

@Filhy Brodka i Thea 🔥

REVIJA POBEDNIKA Glasalo je devetoro forumaša, od toga četvoro pobednika.

DRUGA ŠANSA Pesme je poslalo devetoro forumaša. Interesantna stvar je ta da su trenutno poslate po tri pesme sa tri izdanja.

SPECIJALNA PRIZNANJA Trenutno su svoja priznanja ostavila samo dvojica forumaša.

Oboje najbolje (y)
Prijavio se upravo za drugu šansu i dao svoju nominaciju za onu pesmu koja mi je ostavila ubedljivo najbolji utisak ove godine i to miljama.

Pa zasto da ne

Stim sto bi pobednicka trebala neki revijalan deo da se ne mucimo da dolazimo samo na pola sat.

Meni je nekako bilo bolje da bude "3 pa 1 Stojkolend" nego da sam biram jer se taman troumim, ali dobro. 😃

Evo, ispisaću svoje komentare za one koji su se potrudili da postuju liste svojih FSC entry-ja:

@Petar
Od tvojih pesama su mi se definitivno najviše dopali Adam & Dorian, ali to je izgleda recept da ne prođeš u finale. 😁 Svakako verujem da si odabrao nešto drugo.

@Marko
Od nepobedničkih pesama najviše mi je ostala prijemčljiva QoS. Naravno, odličan je i JWR, a OK su Breaking Benjamin i Jacob Lee.

@Stefan28
Veliki broj dobrih i uspešnih pesama, a Froukje je bez ikakve sumnje moj favorit!

@Ivana
Za mene je dosta bolja tvoja druga polovina godine.
Giorgios Kakosaios bi bio moj odabir, ali su HM još Maroon 5, The Who, a može i :tr: Konak.

@Stole
Joji je izazvao moje najveće oduševljenje, ali ništa manje od njega ni Kaleo. Obe pesme su mi fenomenalne!

@Ro97
Našalio sam se sa listom pesama, ali sam uzeo da proverim statistiku i frapisao se! o_O Nisam ti nažalost dao niti jedan jedini poen u finalima, a u polufinalu sam glasao za tvoje pesme 4 puta (1 x 5 poena, 1 x 3 i 2 x 2).
Što se tiče tvojih poena meni, situacija je još (mnogo) gora! Takođe mi nisi dao nijedan poen u finalima, a od svih mogućih polufinala sam dobio svega jedan jedini poen od tebe, i to je bilo za Juhu (227. FSC).
Nisam mogao da verujem da neko može imati toliko loš skor sa nekim što se tiče FSC-a i čini mi se da nije baš tako bilo na starom forumu, ali samo mogu da kažem ovde i da se nadam: više sreće dve hiljade dvadeset treće. ;)

@Anhel
Odličan si bio, čini mi se i znatno bolji nego ranijih godina.
Letdown :love: mi je ogromno otkriće što i dalje redovno slušam, a može i Sofia Carson.

@Tetsujin
Ako ne računamo pobedničku, Yaseniya mi je ostala u pamćenju kao veoma catchy i ističe se definitivno. (y)

@Nije sve tako sivo
Selmu bih odabrao sa tvoje liste, iako je odavno poznata.

@Destry94
Katarína Knechtová je nepravedno ispala (mora da je to bio suprugin odabir? 😃). Moguće da mi je ona favorit! Generalno, dosta finih i korektnih presama ove godine, samo je šteta što mi se ništa nije posebno izdvojilo. Tim Bendzko je dobar i isto je i meni bio opcija za slanje (y). Klasik Journey volim, iako su mi bili (tek) prvi ispod crte u finalu, a može i Majozi koji je takođe bio dobar.

@Majsta94
(Drugi forumaš sa oznakom 94). :)
S jedne strane suprotno od Ivane, jer je tebi bila mnogo bolja prva polovina godine, ali s druge strane isto kao kod Ivane mi je od svih tvojih ovogodišnjih pesama najbolja jedna grčka (Konstantinos Argyros)! 😃 Ako izuzmem "tropsku klimu", još si bio odličan sa đavolicom Kiki iz Finske, i sa tvojom sugrađankom Vanjom koju sam uvek nagrađivao lepim poenima kada si je slao.

@Niko
Blind Channel bez sumnje! Takođe je to nešto što i dalje rado puštam. Tor Miller je isto bio odličan, ali nemoj Marghe. 😆

@Leo Cezar
Hands Like Houses obožavam i pustam i dalje (možda dobiju i specijalno priznanje, videćemo), a super su mi i dva zicera: Sade i Konstrakta (i plus Linkin Park). ;)

@Endrega
Filatov je skroz po mom ukusu, BTB isto odlični i pametni, a može i Dulsina, iako je bilo samo 4 poena. ;)

@Petar Apithano, Colors, Klim Jou Everest(pošto smo svi za Brendana njega šalji)
Khm, čuj molim te, SVI?! :sneaky: Samo VEĆINA!!!

@Filhy Astronomical i Sadza (y) (Thea mi je užasno simpa i nadam se da opraštaš poništenu kartu 😁)

Back