11. FSC SPECIJAL - Welcome to Stojkoland

Uh i ja imam baš izrazitog favorita za drugu šansu (makar skroz propao tamo) i nisam siguran da ćete se složiti sa mojim izborom, zato me malo strah. 😅

Sa druge strane to je lepa prilika da vidim kako drugi ocenjuju svoje učešće i šta nam nude u uži izbor. Zanimljiva ideja, svakako.

Meni bi mozda bilo lakse da bude opcija sa jednom pesmom, ali kako god odlucite, svakako je uzbudljivo i 3 pa 1 :D

Sto se Markovih pesama tice, doslovno ne znam kako odabrati samo tri. Nisam vodio evidenciju, ali mislim da si ti forumas kom sam dao najvise poena.
Ako bas moram samo 3, onda biram Hostage, Demons i Najgoru.

Odlična priredba, svaka čast 👏
I ja bih više voleo da sam izaberem svoju pesmu za drugu šansu.

Untitled.jpg

Evo mojih, mada u odnosu na većinu, jad i beda što se plasmana tiče barem..:LOL::ROFLMAO:

@Petar Poslednje dve mi se najviše sviđaju, Brandan Peyper i MishCatt, kao treća AleXa
@Marko Cold ubedljivi favorit, ako izuzmem pobedničku
@Stefan Yael i Ledger

Kod Stefana mi je najviše krivo što nisam bio u pf sa Mehdijem, to mi je top 3 pesma libertinog izdanja 💔
Grant (naročito), Yael, Woonho, Celeste i I Prevail su mi baš dobri. Listao sam Excele ovih dana i ukačio da si mi u top 10 u smislu finalnog bodovanja (dao/dobio), doduše, nekoliko poena više sam dobio.

Kod Ivane imam jedan od tri veleobrta ove sezone lol a u pitanju je (meni neočekivano) Marija Mikić, koju inače ne znam, niti slušam, a nisam je bodovao tada. Kasnije sam, ne znam ni sam kako, počeo da vrtim tu pesmu i navukao se (i sada mi povremeno naleti).​
Od ostalih izdvajam Vidar Villa, A&A, Rui Orlando. (y)

@dodo i ja sam dugo bila navučena, simpatična mi pesma.. :D
Zanimljive sugestije, mada sam pretpostavila već da će se A&A malo češće pominjati..Videću još šta ću..

Evo i mojih pesama. Zadovoljan sam godinom, poslao sam dve pesme koje sam jedva cekao - Za nas i Champions, to su mi ujedno i omiljene pesme koje sam slao i najbolji rezultati.
Najmanje drage Heart Shaped Gutter i Dying to Love You, logicno :D

uQsOule.png

Last edited:
Ja sam prilično zadovoljan svojom FSC (polu)sezonom, od 11 izdanja ispao sam samo 3 puta, isto toliko puta sam ušao u top5 uz jednu pobjedu te mi je svaki izvođač bio iz različite države. Slao sam 9 različitih jezika (engleski, estonski, francuski, ruski, latvijski, hrvatski, korejski, rumunjski, afrikaans), a ovo su moje pjesme i rezultati:

🇩🇪 Glockenbach ft. GlockGlock - Brooklyn 9.F (122p)
🇪🇪 Uudo Sepp - Lendame Koos 6.F (118p)
🇫🇷 Joyce Jonathan - On 12.PF (47p)
🇰🇬 Gorod 312 - Pomogi mne 13.PF (50p)
🇱🇻 KATŌ & ZeBrene - Es tā jūtos 13.F (93p)
🇭🇷 Nika Turković - Pusti 12.PF (55p)
🇰🇷 FTISLAND - Unthinkable 1.F (165p)
🇷🇴 Delia - OTZL GLTZ 16.F (82p)
🇳🇴 7 Days In Alaska - I Can't Eat Money 5.F (135p)
🇿🇦 Elandre - Die Lyn 13.F (91p)
🇺🇲 Philmon Lee - Where Was Your Love 5.F (132p)

A sutra ću napisat moj top40 vaših pjesama 🙏

Svaka čast Stole na ideji i kreativnosti koju imaš!

Neka pobedi Koreja! Uvek!

Šalim se. Neka pobedi najbolji.

Back