11. FSC SPECIJAL - Welcome to Stojkoland

Ja rangiram pesme jedino kada sam prinuđen da glasam na taj način, kao što je bio slučaj na Stefanovom FSC-u.
Ne smatram za potrebnim da znam da li mi je neka pesma na 16. ili 17. mestu zato što to nije od pomoći toj pesmi - svakako dobija 0 poena. Fokusiram se na pesme koje mi se dopadaju i trudim se da njih rangiram što je bolje moguće.
Ja isto ovako nekako.

Ponekad (u regularnim izdanjima) izrangiram u pf još max par pesama ispod poslednje bodovane, čisto da imam vodič u finalu ako mi par ili nekoliko bodovanih ispadne. Ali ni to ne radim uvek.

Skrenuo bih paznju ivani da vodi računa. Nije dobro upisivala pesme i sad je nejasno šta sam slao. Takođe, trebalo bi spojiti Endregu i Avocada.

Ako se dobro sećam, mislim da je Ivana rekla da neće biti nikakvih spajanja. :D

Šta joj to znači haha, onda nek i Vulgarnost odvoji od Avocada :D Verovatno razmišlja da sam se deobom duplirao pa da sad imam dvojnika
Svejedno, ovo prišivanje pesama koje mi je uradila je svakako nedopustivo. Tražim da se to ispravi bez odlaganja.

Mogu i forumaši bez predloga da glasaju.

EDIT: Popravljena ova greška oko spiska, nisam ni shvatila da sam zamenila nadimke kod dveju pesama. Hvala na upozorenju. :D

Last edited:
Glasao sam lakše nego što sam očekivao, 10 pesama izdvojio taman. Srećno!

Dajte promijenite sustav glasanja, nek sve pjesme dobiju poene, glupo je toliko pjesama ostavit bez bodova, a i specijal je, znači može drukčije. Nek se glasa 27-1 il već nekako drukčije
I meni ovo smeta, a ako dobro kapiram ovo bi bio slučaj i sa regularnim FSC kad nemamo više od 28 učesnika za pf. Sada sam sklepao glasove, ali nažalost mnogi su ostali sa nulom. Krivo mi je, a posebno jer sam komentarisao pesme po postovima, ali ok, takva su pravila. Možda naredni put preskočim DŠ.

Srećno svima!​

Ja nisam učestvovao na DŠ od 2016. Al sad sam morao. Poenta je da ionako niko ni ne primeti kad smo odsutni jer koga nema bez njega se može. I to je tako ☝️

Žao mi je što nisam stigla na slušanje. Tek sam sad uspela da napravim pauzu.
Ja isto ovako nekako.

Ponekad (u regularnim izdanjima) izrangiram u pf još max par pesama ispod poslednje bodovane, čisto da imam vodič u finalu ako mi par ili nekoliko bodovanih ispadne. Ali ni to ne radim uvek.
Ih, ja izrangiram i celo obrnuto PF, ako imam kad. Interesantno mi je da vidim gde završe pesme koje su meni pri dnu.
S druge strane, nikad ne znam ko je šta poslao.
Čak ni danas, kada su svuda pisala imena možda sam za 3,5 pesme znala čije su, dok sam preslušavala.

Ja sam na kraju izdvojio svega 13 pesama, tako da mi nije bilo toliko teško glasati kao što sam očekivao 😀

Meni je olakšalo što kad sam otvorio Spotify listu, 14 pesama mi je bilo (od ranije tokom svih izdanja) lajkovano, pa mi je to neki početni vodič jer su mi to okvirno te u trci za bodove, no čekam još da mi se krčka i možda neki "autsajder" dobije šansu i slično.

Ko je jos planirao da ostavi specijalno priznanje, moze to da uradi do veceras u 20h

LEO CEZAR DODELJUJE:

shcmEnv.png

Back