11. FSC SPECIJAL - Welcome to Stojkoland

Ljudi, zaboravili smo najjači hajp ove godine - revamp Tijane Dapčević i opšte oduševljenje na Slušamou! 😂

Lepo, ali ipak onaj nastup je 💪.

Na kraju se kod mene izdvojilo 13 pesama kojima bih u ovoj konkurenciji dao poene. Za ove tri, kojima nisam dao poen, mi je zao.
TOP 3 mi je podjednak i dao bih svima po 12p. Dok 4. i 5. mestu 10p; 6, 7, 8. mestu 8p; 9, 10, 11, 12. mestu 7p; a 13. mestu 6p.

Sto se tice mog plasmana, svakako da se izbegne poslednje mesto, ali ne ocekujem neki dobar plasman. Recimo, sve iznad 20. mesta snatracu dobrim rezultatom, a TOP 15 odlicnim.
I da. Uci u bilo ciji TOP 10 na ovoliki broj pesama je vec odlicnan uspeh, pa makar osvojen i taj 1 poen.

Ako stignem, sutra ili prekosutra cu postaviti neku svoju statistiku i TOP 40 (hteo sam manje, ali tesko).

Što se mene tiče, kao premiju ću smatrati sve iznad 20. mesta, iako imam utisak da će mi predlog završiti ipak u toj grupi. :D

Počinjemo polako.
Prvo ćemo prozvati pesme i forumaše koji su se plasirali u top 20, potom u top 10 i na kraju top 5. Prozivanje će se odvijati brzo.

Prvi forumaš koji ulazi u top 20 je Majsta

QW0qPeK.png

Back