13. FSC SPECIJAL - Meri Krisms, Hepi Nju Jir!

početni.webp

13. FSC SPECIJAL - Meri Krisms, Hepi Nju Jir!

Ho Ho Ho forumski rode! Deda Poky želi vam ugodne praznike i da ih provedete sa voljenima u miru i ljubavi.

Ova tema poslužiće da se malo osvrnemo na prošlu godinu, kako na pesme koje su pobedile tako i one koje nisu bile te sreće.

21 izdanje, preko 500 pesama, uši se bogami nisu štedele!

REVIJA POBEDNIKA
PRAVILA:
-Šaljete u privatnu poruku poene od 1 do 12 evrovizijskim principom za 21 pobedničku pesmu iz ove godine
-Pobednici ne smeju glasati za svoje pesme, naravno

DRUGA ŠANSA
PRAVILA:
-Šaljete u privatnu poruku jednu od vaših pesama koja nije pobedila.
-Šaljete u privatnu poruku poene od 1 do 12 evrovizijskim principom

Pokijev LU / FSC 2024 (zvanični rezultati)
(otvara se na klik)

Last edited:
Ima jedna pesma koja je dosta napredovala od tadasnjeg FSC-a. Sad je bila u konkurenciji za poene, ali se ipak nije docepala. To je takav tip pesme gde ne bih da joj dam poene, ali opet bih voleo da napravi dobar rezultat. Ovaj put bar da udje u TOP 10. Bice mi drago.
Inace, 9 pesama je osiguralo poene, dok se za taj jedan poen borilo nekih 6-7 pesama.

To je takav tip pesme gde ne bih da joj dam poene, ali opet bih voleo da napravi dobar rezultat. Ovaj put bar da udje u TOP 10. Bice mi drago.
karamela-what.gif

Drago bi mi bilo da dobro prodje, ali ne mojom zaslugom, jer dajem prednost drugim pesmama.
Samo sto to grubo zvuci.

Ja tek sad video da nisam cestitao pobedniku od svih pobednika.
Whisky, uz izvinjenje, cestitam na pobedi. Doduse meni pesma nije legla, ali vecini se dopada, a zajedno smo odlucili koja je pesma najbolja. 👏 👏

Dobro je da si produžio ja skroz zaboravio da glasam, biće u gluvo doba noći, ono moje 🤣

Zaboravih i ja da nabrojim favorite od jos nekih

Petar - Volya, Oblivion
Ro - The Door, Kuumilla hiilillä, Плак-Плак, Hierba Mala
Sivi - Kučketina, The Wolf
Ivana - ZAF, Mamagama
Leo - Conrad, Stephen Sanchez

I tačno pre Montevidea, kažu da je to neka nikad viđena nova RTS serija 🎭

Sve su ih izbacili na youtubeu. :D Msm sve epizode i sezone. Ali to ti je RTS - vaše pravo da ponovo vidite sve.

Back