14.FSC Specijal - Winners and All Stars party ⭐️

Dežurni

Ekspert
1000070206-removebg-preview.webp

Dobro došli na 14. FSC specijal!
Srećni Novogodišnji i Božićni praznici svima! ♡

Vreme ja da odaberemo pobedničku pesmu iz protekle FSC sezone koja vam se najviše svidela kroz Reviju pobednika, kao i da kroz Drugu šansu neka od vaših pesama uspe da osigura pobedu koja joj je izmakla na redovnom FSC izdanju ove sezone! Srećno! ☆

Revija pobednika:

-
učestvuju pobedničke pesme iz protekle sezone i biramo omiljenu pobedničku pesmu foruma!
- mogu glasati svi forumaši (i oni koji se nalaze među pobednicima kao i oni koji nisu na tom spisku; svačiji glasovi su dobrodošli!)
- ukoliko ne glasa forumaš čija se pobednička pesma nalazi na listi učesnika onda pesma automatski dobija minus -30 poena u konačnom zbiru (tako da bi bilo poželjno, a i obavezno, da glasaju svi učesnici Revije, a glasanje preostalih forumaša je na dobrovoljnoj bazi i poželjno je u što većem broju)
- glasove šaljete meni putem pp
- Vreme početka glasanja: 01.01.2026. 14h
- Vreme kraja glasanja: 05.01.2026. 11h

Druga šansa:

- dajemo drugu šansu vašoj pesmi da se izbori za pobedu koja joj je izmakla prvi put!
- šaljete pesmu sa kojom ste učestvovali na nekom od FSC-ova tokom protekle sezone ali niste ostvarili pobedu sa njom (nebitno da li je pesma ispala u polufinalu ili uspela da se izbori za finale)
- prilikom slanja (prijave) pesme naglasite na kom FSC-u je učestvovala
- ne postoje polufinala, svi smo automatski u finalu ovaj put
- mogu glasati svi forumaši (i učesnici druge šanse i oni koji ne učestvuju) ali za učesnike druge šanse je glasanje obavezno (inače sledi diskvalifikacija)
- glasove šaljete meni putem pp
- početak prijava pesama: od 01.01.2026. 13h
- kraj prijava pesama: do 06.01.2026. 10h
- vreme početka glasanja:
06.01.2026. 15h
- vreme kraja glasanja:
do nedelje 11.01.2026. 11h

Last edited:

Attachments

Last edited:
Aktivnosti započinjemo sutra, najpre sa ceremonijom predstavljanja pesama Revije pobednika u 12h! 🙏🏻
Za početak evo da se prisetimo svih FSC izdanja kao i njihovih organizatora!

To je to za danas, vidimo se sutra oko 12h i srećna vam Nova godina! ❤️🎄

Spisak FSC tema (i organizatora) iz FSC sezone 2025.:

276.
Destrijeva muzička čarolija (Destry94)
277. денс арена (zakaya)
278. Chant de Nice (Pokahontas)
279. Double trouble (Leo Cezar)
280. Zvuci detinjstva (Detektivka)
281. Semafor party (Dežurni)
282. 282.Igre gladi (Shum)
283. Eurovision week (Destry94)
284. DIJAGNOZA // Prescribed by Bebi // (Bebi)
285. Secrets of Wisteria Lane (Liberta)
286. Podrumovizija x PSC (Pokahontas)
287. Noć muzeja (Paučica)
288. Radio Whisky (whisky)
289. Almost the best (Nije sve tako sivo)
290. Risiko v2 (Filhy)
291. Leova zanimljiva geografija (Leo Cezar)
292. Od severa do juga (GavranESC)
293. Kako zeleni kaže (zeleni)
294. Kafansko veče (Aleksa49)
295. Battle of the Bands! (Destry94)
296. 2000s (Tetsujin)

I budite slobodni da u narednim danima dok traje FSC Specijal u ovoj temi pišete vaše utiske iz protekle sezone, vaše statistike, ko je kome i koliko dao, šta ste sve slali, šta vam se svidelo itd isl 👌🏻

Last edited:
Napravili smo malo uređeniju listu FSC pesama (bonus kategorije jezik i "medalje", tj koliko 12p, 10p i 8p je dobila pesma u finalu) za lakšu preglednost. Sortirano je po forumašima i izdanjima, samo pesme sa novog foruma (223. FSC nadalje).

Takođe i spisak "čestih imena" tj onih koji su bili 3 ili više puta na FSCu na novom forumu.

LISTA:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1o-teK-CWhNny5_zyiOx4KhN95K0JvGbVgNJssGJu61w/edit?usp=sharing
Bravo Poky za ovo, neću lagati u razgovoru sa Destrijem pre neke 2 nedelje sam spomenuo ovo kao ideju da uradim ali sam hteo da dodam i top 10, top 5 plasmane, i ko je koliko izdanja učestvovao a koliko ne sa novog foruma. Bravo za trud 🙏🏻

Eto ideje za nove kategorije.

Napravili smo malo uređeniju listu FSC pesama (bonus kategorije jezik i "medalje", tj koliko 12p, 10p i 8p je dobila pesma u finalu) za lakšu preglednost. Sortirano je po forumašima i izdanjima, samo pesme sa novog foruma (223. FSC nadalje).

Takođe i spisak "čestih imena" tj onih koji su bili 3 ili više puta na FSCu na novom forumu.

LISTA:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1o-teK-CWhNny5_zyiOx4KhN95K0JvGbVgNJssGJu61w/edit?usp=sharing
Odlično! Svaka čast na ideji a i trudu 😍
Nadam se da stiže i Pokijev Lu nekad 🙏🏻

Mislim da necu imati problema sa dodelom poena, jer mi je pola pobednika dobro, a pola slabije. A sto se tice mog predloga, mislim da sad vec znam sta da posaljem, iako ima nekoliko pesama koje su obelezile ovu godinu i bile primetne. Ima vremena do tada.

Ne bih da namecem, ali nekako bi mi bilo zanimljivo, lepo videti da se pesme nagrade po kategorijama ( u vidu nominacije od 3-4 pesme) i da glasamo. Znam da je to dodatni posao, ali samo naglasavam da bi bilo zanimljivo.
Nesto slicno je bilo u stevanovoj organizaciji prve godine kada sam ucestvovao i bilo je to pre korone.

I da pohvalim i podrzim Dezurnog sto je prihvatio organizaciju. (y)

Za oko pola sata, u 12h, počinjemo sa ceremonijom predstavljanja pesama koje učestvuju na reviji pobednika!
Vidimo se ako ima budnih i preživelih, ako ne, svakako ćete nekad tokom dana videti i glasati u narednih par dana!
Srećna Nova godina! ❤️🎄🎇

Bravo za banere. Jednostavni i lepi. Lepo podsećanje na pobednike. Neke sam zaboravio i dobro je da opet čujemo pesme!

Back