Dežurni
Ekspert

Dobro došli na 14. FSC specijal!
Srećni Novogodišnji i Božićni praznici svima! ♡
Vreme ja da odaberemo pobedničku pesmu iz protekle FSC sezone koja vam se najviše svidela kroz Reviju pobednika, kao i da kroz Drugu šansu neka od vaših pesama uspe da osigura pobedu koja joj je izmakla na redovnom FSC izdanju ove sezone! Srećno! ☆
Revija pobednika:
- učestvuju pobedničke pesme iz protekle sezone i biramo omiljenu pobedničku pesmu foruma!
- mogu glasati svi forumaši (i oni koji se nalaze među pobednicima kao i oni koji nisu na tom spisku; svačiji glasovi su dobrodošli!)
- ukoliko ne glasa forumaš čija se pobednička pesma nalazi na listi učesnika onda pesma automatski dobija minus -30 poena u konačnom zbiru (tako da bi bilo poželjno, a i obavezno, da glasaju svi učesnici Revije, a glasanje preostalih forumaša je na dobrovoljnoj bazi i poželjno je u što većem broju)
- glasove šaljete meni putem pp
- Vreme početka glasanja: 01.01.2026. 14h
- Vreme kraja glasanja: 05.01.2026. 11h
Druga šansa:
- dajemo drugu šansu vašoj pesmi da se izbori za pobedu koja joj je izmakla prvi put!
- šaljete pesmu sa kojom ste učestvovali na nekom od FSC-ova tokom protekle sezone ali niste ostvarili pobedu sa njom (nebitno da li je pesma ispala u polufinalu ili uspela da se izbori za finale)
- prilikom slanja (prijave) pesme naglasite na kom FSC-u je učestvovala
- ne postoje polufinala, svi smo automatski u finalu ovaj put
- mogu glasati svi forumaši (i učesnici druge šanse i oni koji ne učestvuju) ali za učesnike druge šanse je glasanje obavezno (inače sledi diskvalifikacija)
- glasove šaljete meni putem pp
- početak prijava pesama: od 01.01.2026. 13h
- kraj prijava pesama: do 06.01.2026. 10h
- vreme početka glasanja:
06.01.2026. 15h
- vreme kraja glasanja:
do nedelje 11.01.2026. 11h
Last edited: