14.FSC Specijal - Winners and All Stars party ⭐️

To bi bile sve 21 pobedničke pesme iz protekle sezone! 🥳

Uskoro kačim sve na prvu stranicu u delu gde treba da stoji i nakon toga vas obaveštavam o terminu glasanja na Reviji pobednika! 🥳🏆

276.FSC - Marko Louis & Marčelo - Vatra u mraku
277.FSC - Matisse & Sadko x James French - Pull me through the fire
278.FSC - Yseult - Perdue
279.FSC - Teddy Swims - Bad dreams
280.FSC - Nataša Bekvalac - Nikotin
281.FSC - Billie Eilish - Birds of a feather
282.FSC - Lady Gaga - Abracadabra
283.FSC - Yonaka, Barns Courtney - Anthem
284.FSC - Duran Duran - Come undone
285.FSC - Toše Proeski - Da l' si sretnija
286.FSC - Saya Noé - Megbolondítottál
287.FSC - Siamés - Alone in the darkness
288.FSC - Nataša Bekvalac - Ja sam dobro
289.FSC - Camila Cabello - Shameless
290.FSC - Guma - Чародейка
291.FSC - White Lies - Tokyo
292.FSC - Vanesa Horakova - Život
293.FSC - Tate McRae - Just keep watching
294.FSC - Hanka Paldum - Crne kose
295.FSC - Tame Impala - Dracula
296.FSC - Toše Proeski - Još i danas zamiriše trešnja

YT plejlista:

https://youtube.com/playlist?list=PL6E3Ey1ipy4FIRH-OE0TkriEMJa0HX6RU&si=RH5AiYI7BmExTYje

Spotifaj plejlista:

Last edited:
Ja stvarno znam kako ću glasati ovde, najmanje 15 pobednika koji mi se sviđaju.

Dežurni prelepa priredba, bravo! 👏🏻😍

Zanimljiva je bila FSC godina 😃
Dežž svaka čast na priredbi, odlična prezentacija 🤩

Iskreno se ne sećam da li sam ikada imao predstavnika na reviji pobednika 🤣
Kada sam prošli put imao pobede na 22. i 29.fsc bila je 2010. ili 2011. 😁
I onda čekanje do 276.fsc i najomiljenija pobeda ikada sa Vatrom u mraku i 288. i iznenađujuća za mene pobeda sa Natom.
Dežurni je lepo napravio sve, pohvale!

Neću da mračim, ali ovo je ubedljivo najslabija godina do sada (od kad sam na forumu) po pitanju pobednika FSCa 🥴

Ne znam jel do trenutne atmosfere na forumu, da li do forumaša koji učestvuju itd., ali u svakom slučaju voleo bih da se stvari vrate na staro koliko je moguće 🙏

Pa iskreno, odavno nema tog vajba od ranije, pa to definitivno kreira i samu atmosferu. Isto kao i Stefan, meni je ova FSC godina nekako bila najmanje interesantna u smislu toga da nisam imao motivaciju čak ni da vodim statistiku kao u prethodne dve godine, na stranu to što mi je ovaj period najgori kada su u pitanju plasmani. Ispoštovaću i ovaj specijal u vidu svojih glasova, ali ne verujem da ću se prijavljivati za DŠ. Nekako se nadam da će ova nova godina malo promeniti atmosferu na forumu generalno, a samim tim i na FSC-u.

Baš sam s Ivanom malo pričao oko svega na FSC-u kada sam je ispitivao oko detalja organizacije.
Moj staž je ovdje više od 10 godina. Nikada bezveznija atmosfera, totalno nezanimljiva godina... Iskreno dulje vrijeme razmišljam da uzmem pauzu od FSC-a i svega jer je motivacija baš slaba bez obzira na moje nikakve rezultate. Nestalo je ono što je postojalo prije. Baš iz toga razloga uzeo sam zadnju organizaciju da vidim imam li još to ili je došlo do kraja... Nadam se da će se u 2026. ipak nešto promijeniti.

Ponoviću opet što sam već rekao i ranije, pojedinci se ovde ponašaju ko da ih neko tera da kopaju po 12 sati dnevno ili beru višnje na 40 + stepeni, a ne da poslušaju pesme za manje od 2 sata, a ni to ne moraju ni to ako neće, već mogu random da dodele poene. Svakako je vaše pravo da se tako osećate, ali baš me hvata krindž od svega toga.

Sve je to individualno, ja ne znam kako je bilo ranije pre mog dolaska na FSC ali meni je iskreno top i sviđaju mi se i pesme koje pobeđuju uglavnom, tako da se ne mogu žaliti, nekako je ipak sve individualno i ko se koliko lično prezaisitio svega verovatno i šta čijem muzičkom ukusu leži 🙏🏻

Dobro ja sam neko ko je noviji ovde pa je normalno da sam u hajpu i da se radujem svakom novom izdanju. Pogotovo sad nakon prve pobede. Mogu da razumem da su se možda neki zasitili nakon godina i godina učestvovanja. Ok je i napraviti pauzu ako nam se neka tema ne sviđa, pa i pauzirati 5, 10, 15... izdanja dok se ponovo ne vrati želja za učestovanjem. Ne treba ni forsirati nešto ako nam ne prija po cenu samo da se učestvuje. Atmosfera je jedno vreme bila izrazito negativna (i dalje mi nije jasno iz kog razloga), ali mi se čini da se u poslednje popravlja i vraća na staro.

Što se tiče pobednika u ovoj godini, ja sam baš zadovoljan. Većina njih mi se sviđa, ali što Dežurni kaže to je sad isključivo stvar ličnog ukusa.

Opustite se ljudi, i mi koji učestvujemo od jednocifrenih izdanja smo po milion puta pravili pauze i od FSC-a i od foruma, sve je to za ljude. Nije ni do FSC-a koliko je do nas samih i naših osećaja i potreba.

Back