14.FSC Specijal - Winners and All Stars party ⭐️

Gaga je top, ali u skroz drugom izdanju, ovo mi je jednostavno NE.

Čestitke @Anhel zasluženo. 👍 Moja nesuđena FSC pesma par izdanja pre ovog na kom je pobedila, sećam se da sam je poslao, ali se ne sećam iz kog razloga je bila odbijena. 🤣

Čestitke Anhel na pobedi, dobra pesma 🙏

Hvala na poenima za M&S, zanimljivo da je dobila par visokih od ljudi koji se nisu takmičili to izdanje (botbona, Stefan28 i Nanulina 🫶), kao i 0 od nekih koji su dali visoko kada je pobedila (kontam da samo ne vole elektroniku pa im je celo to izdanje bilo bezveze).

Dobre pesme su ušle na LU, sve iz vrha poena osim Gume

Cestitke Biljani i Anhelitu 👏

A sada nam dajte drugu sansu da zablistamo ponovo!

maja-nikolic-otima-mikrofon-maja-nikolic.gif

Čestitke Anhelu na pobedi, Dežurnom bravo za organizaciju i drugo mesto. Ja prezadovoljna što se tiče moje pobedničke, nisam ni toliko očekivala. Dobri ostali rezultati, rekoh jedino Vatra u mraku je trebala više.

A što se tiče Druge šanse, dobro bi mi došla pomoć pošto nemam pojma šta bi.

Attachments

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    57.6 KB · Views: 22
Ivana znaš koje 2 bih ja stavio u top 2

Čestitke Anhel na pobjedi, lijepa pjesma

Čestitam Anhele na pobedi nad pobedama! 😀 Fina pesma.
Bravo Dežurni! 👏 Sve je pedantno i precizno odrađeno, kao i celokupni program otpočetka.

Ivana, Finneas definitivno, a mogu i Le Vibrazioni što se mene tiče. :)

Uzgred jedno pitanje: čini mi se da je ranije (na starom forumu makar sigurno) važilo pravilo da na Reviji pobednika mogu da glasaju samo forumaši koji su tokom godine imali najmanje jedno učešće (možda čak i tri). Nekako mi je to i logično da ovde ne glasa neko ko se nije nikada ni pojavio na FSC-u. 🤔

Uzgred jedno pitanje: čini mi se da je ranije (na starom forumu makar sigurno) važilo pravilo da na Reviji pobednika mogu da glasaju samo forumaši koji su tokom godine imali najmanje jedno učešće (možda čak i tri). Nekako mi je to i logično da ovde ne glasa neko ko se nije nikada ni pojavio na FSC-u. 🤔
Ne znam za stari forum, ali sam iskomunicirao sa Ivanom oko toga i pre početka izdanja a i nakon što su stigli glasovi i pored učesnika Revije/DŠ smo napisali da mogu i "ostali forumaši" pa smo se vodili time jer je redak slučaj i specijal izdanje je u pitanju, a recimo npr ta 3 učešća je potrebno da se imaju da bi neko mogao da se prijavi da učestvuje na Drugoj šansi (da bi uopšte imao neki izbor pesama) (u svakom slučaju pobednik bi ostao isti)! 🙏🏻😅

Uzgred, prijavljujte se na Drugu šansu, do ujutru traju prijave! Nećete se pokajati! ✌🏻🥳

Back