@Filhy, ja se sećam samo toga što je i Dežurni napisao da sam mu rekla, ali sam dopunila objašnjenje da se retko (ili skoro i nikada) dešavalo da glasa neko ko nema apsolutno nikakve veze sa samom igrom i, iskrena da budem, nisam očekivala da će se to i sada desiti, ali da me kontaktira ako ipak neko bude želeo da glasa (ili i glasao) pa ćemo videti onda. Smatrala sam da nema toliko uticaja da dopustim da uvaži glasove, mada da se neko pobunio (razmišljala sam da se oglasim i za vreme rezultata, ali rekoh sačekaću ako se pokrene to pitanje) svakako bismo preispitali odluku. Iako mi je, sa jedne strane i drago da ne utiče na pobednika.
Aaa hvala svima na poenima Iskreno pobedu očekivao nisam, mislio sam da će dobar deo forumaša na neki način izignorisati ovu pesmu kao najpoznatiju među pobednicima i da će neki drugi originalniji predlozi pokupiti one više poene... Ali sam se prevario Bravo Dežurni na dosadašnjoj organizaciji i čestitke na 2. mestu za moju 12-icu, eto meni druge pobede kod tebe za ovo kratko vreme, stvarno ima nečeg tu Hvala svima još jednom, odoh da izaberem predlog za DŠ, baš sam na mukama za to
Cestitam Anhelu na jos jednoj pobedi. Ocigledno je Billi E. ponovo u modi. Svidja mi se sto je ipak bilo neizvesno do samog kraja. Cestitam Dezurnom i Detektivki na TOP 3 plasmanu.
Generalno nisam zadovoljan sa rezultatima. Svi moji favoriti su na drugoj strani tabekle. Doduse Hanka je trebala u TOP 10, ali ipak okolnosti su takve, pa je zavrsila nisko. Iznenadjujuce mi je to sto je Vanesa (zeleni) tako lose prosla sa poenima. E to je kriminal.
U sustini pobednici su mi bili pola-pola. Taman se izdvojilo za TOP 10. Ali ubedljivi mi je pobednik, bez razmisljanja, Tose Proeski - Da l' si sretnija. Dupla 12-ica.
Dobro došli na ceremoniju predstavljanja pesama za Drugu šansu!
Pred vama su 34 pesme koje učestvuju, verujem da su vam dobro poznate, a sada ćete videti i koje su!
Idemo redosledom od prvog do poslednjeg FSC-a u sezoni, a koristićemo već postojeće banere od tih pesama koje su imale na redovnim izdanjima kada su učestvovale, taman da se i na taj način prisetimo duha tih fsc izdanja!
Mali rezime: 287., 288., 292., 295., 296. FSC su bez svojih predstavnika na Drugoj šansi, a najviše predstavnika je sa 286.FSC-a (čak 6)!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.