14.FSC Specijal - Winners and All Stars party ⭐️

Konačno prelomio za DŠ, nije da sam imao mnogo da ponudim, ali eto. 😂 Prijavio sam se najviše da bih ispoštovao dežurnog. :love:

@Filhy, ja se sećam samo toga što je i Dežurni napisao da sam mu rekla, ali sam dopunila objašnjenje da se retko (ili skoro i nikada) dešavalo da glasa neko ko nema apsolutno nikakve veze sa samom igrom i, iskrena da budem, nisam očekivala da će se to i sada desiti, ali da me kontaktira ako ipak neko bude želeo da glasa (ili i glasao) pa ćemo videti onda. Smatrala sam da nema toliko uticaja da dopustim da uvaži glasove, mada da se neko pobunio (razmišljala sam da se oglasim i za vreme rezultata, ali rekoh sačekaću ako se pokrene to pitanje) svakako bismo preispitali odluku. Iako mi je, sa jedne strane i drago da ne utiče na pobednika. 🙂

View attachment 40077

Čestitke @Anhel na pobedi na ovogodišnjoj Reviji pobednika!!!

(281.FSC Semafor party)
Po drugi put kod mene pobeđuješ! 😍😍

View attachment 40074
Aaa hvala svima na poenima 😍😇 Iskreno pobedu očekivao nisam, mislio sam da će dobar deo forumaša na neki način izignorisati ovu pesmu kao najpoznatiju među pobednicima i da će neki drugi originalniji predlozi pokupiti one više poene... Ali sam se prevario 😆 Bravo Dežurni na dosadašnjoj organizaciji i čestitke na 2. mestu za moju 12-icu, eto meni druge pobede kod tebe za ovo kratko vreme, stvarno ima nečeg tu 😁 Hvala svima još jednom, odoh da izaberem predlog za DŠ, baš sam na mukama za to 😇

Čestitke @Anhel 🔥 zaslužena pobeda. Zadovoljan 10. mestom

Došao sam pijan kući i prijavio prvu pesmu koje sam se setio za drugu šansu, a to mi je verovatno i moja omiljena pesma ove sezone.

Last edited:
Ajd' da i ja budem negde prisutan uzivo. 🙏

Cestitam Anhelu na jos jednoj pobedi. Ocigledno je Billi E. ponovo u modi. 👏 Svidja mi se sto je ipak bilo neizvesno do samog kraja. Cestitam Dezurnom i Detektivki na TOP 3 plasmanu.

Generalno nisam zadovoljan sa rezultatima. Svi moji favoriti su na drugoj strani tabekle. Doduse Hanka je trebala u TOP 10, ali ipak okolnosti su takve, pa je zavrsila nisko. Iznenadjujuce mi je to sto je Vanesa (zeleni) tako lose prosla sa poenima. E to je kriminal. :mad:
U sustini pobednici su mi bili pola-pola. Taman se izdvojilo za TOP 10. Ali ubedljivi mi je pobednik, bez razmisljanja, Tose Proeski - Da l' si sretnija. Dupla 12-ica. :love:

Dobro došli na ceremoniju predstavljanja pesama za Drugu šansu!✌🏻

Pred vama su 34 pesme koje učestvuju, verujem da su vam dobro poznate, a sada ćete videti i koje su!

Idemo redosledom od prvog do poslednjeg FSC-a u sezoni, a koristićemo već postojeće banere od tih pesama koje su imale na redovnim izdanjima kada su učestvovale, taman da se i na taj način prisetimo duha tih fsc izdanja! 🥳

Mali rezime: 287., 288., 292., 295., 296. FSC su bez svojih predstavnika na Drugoj šansi, a najviše predstavnika je sa 286.FSC-a (čak 6)! 👏🏻

Uživajte, slušajte i delite vaše utiske! 🎶

Back