14.FSC Specijal - Winners and All Stars party ⭐️

To bi bile sve 34 pesme za Drugu šansu!
Uskoro pesme i info o glasanju stavljam na prvu stranicu u post za DŠ! ✌🏻

276.FSC - Chéri - Mira me
276.FSC - Imagine dragons - Bones
276.FSC - Palaye Royale - Broken
277.FSC - Shouse - Love tonight
277.FSC - Orbit141 ft Ghøul- Bloodlust
277.FSC - Purple disco machine x Ásdís - Beat of your heart
278.FSC - Flora Fishbach - Mortel
278.FSC - Adé - Tout savoir
279.FSC - Hardy - Jim Bob
280.FSC - Tanja Savić - Tako mlada
281.FSC - Lewis Capaldi - Before you go
281.FSC - Divna Ljubojević i Ladislav Mezei - Vrbo, vrbice
282.FSC - Finneas - Break my heart again
283.FSC - Prisma ft Mercedess - Bangs
283.FSC - Alice Duport-Percier - Lumière
283.FSC - Miach - Iluzija
283.FSC - Jessica Shy – 1000 Vėtrų
284.FSC - Night tapes - Drifting
284.FSC - Blanche - Empire
285.FSC - Belén Aguilera - Laberinto
286.FSC - Evangelia - Panáthemáse
286.FSC - Alexandra Stan - Ya halmi
286.FSC - Nemahsis - Coloured concrete
286.FSC - Fordo - Nobody's watching
286.FSC - Jude York - Monaco
286.FSC - Dolores - DISKOnekt
289.FSC - Артем Пивoваров х SadSvit - Терпи
290.FSC - Gregor Hägele - Mama hatte immer recht
291.FSC - Nawal El Zoghbi - Orkoss
291.FSC - Sugarcult - Los Angeles
291.FSC - Kiki - Kuka itkee nyt
293.FSC - Petar Brkljačić - Izgubljeni
293.FSC - Cloudy June - Big girls don't cry
294.FSC - Jurica Blažević - Narkotik

YT plejlista:
https://youtube.com/playlist?list=PL6E3Ey1ipy4GRqBpPi5LirP_VAbYH8iWw&si=S8dV63SFZt91Kly1

Lefkada me je, kao neko ko voli performans, malo razočarala sa samo 3 poena za Tate. Mislim svaka čast domaćicama i ja ih obožavam, ali izgleda Ivana Krunić ima preveliki uticaj haha. Ali ajde, bar je Gagu lepo nagradila ako ništa. Tako da će i Haremke od mene na pze-u dobiti samo 3 glasa, i'm so sorry. 😂

Lefkada me je, kao neko ko voli performans, malo razočarala sa samo 3 poena za Tate. Mislim svaka čast domaćicama i ja ih obožavam, ali izgleda Ivana Krunić ima preveliki uticaj haha. Ali ajde, bar je Gagu lepo nagradila ako ništa. Tako da će i Haremke od mene na pze-u dobiti samo 3 glasa, i'm so sorry. 😂
Sve je stvar ukusa. Ja Tate stvarno ne mogu i ne kapiram hajp oko nje. Da li to znači da je tvoja pobeda nezaslužena ili njen hajp nije realan? Pa ne. Sve je stvar ukusa. Meni ona nikada neće biti zvezda i ne razumem hajp i nikada ga neću razumeti a o preformansu da ne pričamo. Didi J produkcija.

Bukvalno već znam kako ću da glasam, taman imam 9 najslušanijih pesama i 1 bonus što nisam imao priliku da glasam. Ovo je super za ispravljanje sopstvenih nepravdi.

Sve je stvar ukusa. Ja Tate stvarno ne mogu i ne kapiram hajp oko nje. Da li to znači da je tvoja pobeda nezaslužena ili njen hajp nije realan? Pa ne. Sve je stvar ukusa. Meni ona nikada neće biti zvezda i ne razumem hajp i nikada ga neću razumeti a o preformansu da ne pričamo. Didi J produkcija.
Oh my God Destry, ali ona već jeste teenage zvezda. Mislim da je ona mlađim generacijama bukvalno ono što je nama bila Ariana. Talenat je nesporan, ja bih rekao i kvalitet ali ajde to je sad već stvar ukusa.

PS. baš sam se pitao ko je poslao pesmu sa mog izdanja. Očekivao sam Đoleta ili Detektivku sa stranim pesmama kad ono Narkotik. Top haha 😂

Nije do ukusa, zapravo se slazem. Pesma i Tate je super u okviru FSC-a, ali istina je da Tate gura njena muzicka kompanija i to je jedini razlog njenog delimicnog uspeha. Bas je sve isforsirano i na silu i primecuju to ljudi masovno i ona stvarno nikada nece biti velika zvezda. Jedina prava zvezda nove generacije koja je organski uradila nesto je Sabrina Carpenter.

Back