223. FSC - Welcome back!

Ljudi ,izuzetno mi je žao jer sam propustio rok prijave. Novajlija sam ,imao sam na umu da se prijavim međutim ispiti su u toku i glava mi je prebukirana. Želim svima sreću. Imam samo jednu nedoumicu mi koji ne učestvujemo nemamo prava da glasamo?

Ne možeš glasat

Inače nastavljaju se pozitivni komentari za moju pjesmu, fino.
Možda i ja prokomentiram sutra pjesme pošto je ipak povratnički FSC

Ljudi ,izuzetno mi je žao jer sam propustio rok prijave. Novajlija sam ,imao sam na umu da se prijavim međutim ispiti su u toku i glava mi je prebukirana. Želim svima sreću. Imam samo jednu nedoumicu mi koji ne učestvujemo nemamo prava da glasamo?

Nazalost, sada nemas pravo glasa ali svakako je odlicno sto cemo na sledecem izdanju imati jos jednog debitanta.

Tea Tairović - Boy boy
Da nisam pročitao tko pjeva, mislio bih da je Stoja, točno ta neka boja glasa (plus pjesma kao takva, tbh).
:ROFLMAO: Promaklo mi je ovo, nisam uopšte pročitao (preleteo sam verovatno) da si je i ti pomenuo. MLADA Stoja, moliću lepo. :D I meni liče, i glas i tip pesme.
Mislim da znam koju si pesmu poslao, a nadam se da to ne potvrdim pre kraja takmičenja. ;)

Ja samo da napisem, posto sam ja pokrenuo ovu diskusiju, odnosno moj komentar, nisam imao nista protiv @Filhy i njegovih komentara, samo sam bio malo zacudjen i iskreno po meni su ti komentari bili bez veze. Ali svakako to je licni izbor kako ce neko da prokomentarise ili oceni pesme, nista licno.
Ne znam zašto si mene pomenuo. :) Nisi reagovao na moje komentare već na ono što je Storm pisao.
Ili si ipak imao i nešto protiv mog komentarisanja? :D

Svakako, kad god proceni da je spreman, mi smo ovde.

Ispiti > FSC.

Dobro, svakako svako ima pravo na svoje prioritete :D

Ne znam ali meni super što sad bar imam izgovor zašto (brže) ne pišem jedan završni rad, vidite pls samo da ne prođe previše dana od kraja ovog do početka sledećeg ciklusa 🤩😅

:ROFLMAO: Promaklo mi je ovo, nisam uopšte pročitao (preleteo sam verovatno) da si je i ti pomenuo. MLADA Stoja, moliću lepo. :D I meni liče, i glas i tip pesme.
Mislim da znam koju si pesmu poslao, a nadam se da to ne potvrdim pre kraja takmičenja. ;)

Ne znam zašto si mene pomenuo. :) Nisi reagovao na moje komentare već na ono što je Storm pisao.

Oprosti 🙏🏻, pomesao sam, ali svakako znamo sta je izazvalo pometnju.

Ne znam ali meni super što sad bar imam izgovor zašto (brže) ne pišem jedan završni rad, vidite pls samo da ne prođe previše dana od kraja ovog i početka sledećeg ciklusa 🤩😅

Mentor te tera da pozuris a ti odgovaras u fazonu: "Ma nemam vremena za te gluposti sada, poceo je FSC. Moram da vidim kako ce mi drugi oceniti pesmu i hocu li proci u finale. Vreme koje bih utrosio pisuci ove budalastine mogu da utrosim na pametniji i produktivniji nacin - tako sto cu iskomentarisati tudje pesme i napisati esej za svaku pesmu ponaosob. Barem ce neki ljudi tada biti srecni kad budu citali moje komentare".

A mentor tada odgovara: "Ako je tako, potpuno je razumljivo i nema nikakvih problema. Cekacemo kraj FSC sezone da privedemo rad kraju".

Ja ću izgleda stvarno da završim sa nulom! Svi komentari na moju pesmu su negativni, i to baaaaš negativni. Skroz očekivano tho, i bilo bi mi iznenađenje da čujem neki pozitivan komentar ovde, jer pesma nije poslata da se svidi forumu i nikada to neću ni raditi ako učestvujem i dalje, makar mi bilo rezervisano uvek zadnje mesto sa 0 poena. Šaljem muziku koju ja volim bez obzira na posledice, a razultati takmičenja govore samo o poklapanju/nepoklapanju naših muzičkih ukusa.

Da znate samo koje vas potencijalne pesme čekaju za buduća izdanja, ako dozvole teme haha Jedva čekam komentare. I da, koliko često održavate FSC?

Btw irl osobe isto ne vole moju muziku, mostly.

Nisam siguran kako ću proći, ali komentari i ocene su za sada uglavnom pozitivni. Imala su možda 2 komentara koja su bila negativna. Ako ništa drugo, barem znam da će imati ko da nastavi da sluša pesmu ☺️

Nek je prokleto mekano, mekano, nek je prokleto mekano, mekano! Bolje da je poslata ona klavir verzija, to mi je tako lepo.

Divno! 🙏🙏

Interesantno mi je to da nas više primjećuje iste stvari, pa je tako Filhy isto Teu usporedio sa Stojom, a Djole Miličinu pjesmu sa nekim španjolskim zvukom. Dobro je, nisam lud 😃
Pa Miličina pesma i jeste obrada neke pesme na španskom (mislim Malu), tako da nije čudo da se to čuje.

Mlada Stoja je pobednica ovog izdanja, jos ovaj spot, gde je pokusala da skine Jennifer Lopez iz pesme Pa’Ti 👌🏻😅

Glasao.Nakon katastrofalnih komentara, ovo je stvarno najbolje zabraniti kao pravilo :ROFLMAO:.Pojedini stvarno ostave komentare ,čisti bezobrazluk a možda i ozbiljna kalkulacija u igri? Ne čitam puno osim za svoju pjesmu pa uvijek loše.Opet ispadam :cry:Obično dobro prođem kod ženskih učesnica,već godinama nisam bio u finalu .Što se tiče Konstrakte ja sam je poslao sa Zemljom Gruva još davno pa niste pali na dupe haha .Četiri puta su bili ,najbolje mjesto 7 u finalu.Mojih 12 u polufinalu ide super pjesmi i već vidim kako će proći loše:cry:

Back