223. FSC - Welcome back!

I još jedan skok s bodovima. 3. mjesto zauzima Stefan28.​

BSkkhFz.png

Najtraženija pjesma i hrvatski najveći hit zadnjih nekoliko mjeseci zauzima 2. mjesto.
Duo je poslao Stole, a htjeli su još zeleni i Marko. Ako se dobro sjećam. Moguće da je još tko bio.​

grjEVlc.png

Conan Gray - Yours [1]
Clara Luciani - Respire encore [2]
Rag'N'Bone Man - All You Ever Wanted [3]
Shouse - Won't Forget You [4]
Anthony Ramos - Lose My Mind [5]
MØ - Goosebumps [6]
AMI - Dulce Sinfonie [7]
Eni Jurišić ft. Matija Cvek - Trebaš li me [8]
Harry Styles - As It Was [10]
Glockenbach ft. ClockClock - Brooklyn [12]

Hvala svima na glasovima! Ja presrećan + prezadovoljan pogotovo jer sam debitant. The Death of Peace of Mind mi je verovatno jedna od omiljenih pesama ikada, slušam je jako dugo i čim sam čuo za FSC jasno mi je bilo da to želim da pošaljem. Preporučujem vas da poslušate diskografiju Bad Omens-a, pogotovo The Death Of Peace Of Mind album u kom je svaka pesma drugačija, a svaka briljantna na svoj način. Još jednom hvala svima na glasovima 😃❤️

Hvala svima na glasovima! Ja presrećan + prezadovoljan pogotovo jer sam debitant. The Death of Peace of Mind mi je verovatno jedna od omiljenih pesama ikada, slušam je jako dugo i čim sam čuo za FSC jasno mi je bilo da to želim da pošaljem. Preporučujem vas da poslušate diskografiju Bad Omens-a, pogotovo The Death Of Peace Of Mind album u kom je svaka pesma drugačija, a svaka briljantna na svoj način. Još jednom hvala svima na glasovima 😃❤️
Nije još gotovo. :D

Back