Naravno da ću se prijaviti iako me bojkotujete ove godine
Šalu na stranu troumio sam se između tri pesme. Jedva izabrao jednu i ispostavilo se da iako peva na tom jeziku nije iz te zemlje Tako da sam se onda dvoumio i poslao jednu predivnoću koja će da leti u pf
Tebe sam mislio da sam video na listi ali vrv sam pomešao sa listom imena ljudi koji su uzeli zadatak
Poštujem kad je neko spreman i da se ne prijavi ako ne pronađe nešto što voli. Ja sam imao da kažem tu sreću da mi je legao zadatak i da mi je pesma na prvu legla pa sam je bez problema poslao.
Jeste, ja uvek medju poslednjima, ali uvek i na vreme.
Iako sam imala sta da posaljem, opet sam nesto trazila, a onda i dodala jos jedno ogranicenje, izvodjac je morao biti iz te jedne drzave koju sam odredila. Nasla sam i poslala nesto (meni) mnogo lepo, ali i zgodno za termin "izbaci izvodjaca/pesmu iz voza" (setila sam onog filma "Izbaci mamu iz voza")
Prvi na listi putnika je muzičar i producent Adel Tawil, Nemac afričkog porekla i nekadašnji član bendova The Boyz i Ich+Ich. Može se pohvaliti hitovima koji su stizali u sam vrh nemačkih top lista, a ovde je svoju rezervaciju potvrdio pesmom Ist da jemand.
Jedina Slovakinja koja je rezervisala putovanje je Andrea Bučko. Rođena je u Bratislavi, a pored pevanja Andrea svira klavir i harfu i ističe da su joj emocije večita inspiracija za kreativno stvaralaštvo.
Pesmu Schmetterlinge (Leptiri) izvodi Ayliva, još jedna gošća sa nemačkim pasošem. Ayliva naglašava svoj društveni angažman i koristi muziku i društvene mreže kako bi kritikovala medije, političare ili pak govorila o ličnim iskustvima iz toksičnih veza.
Četvrta na spisku putnika je Celeste, američko-britanska umetnica koja je u samo nekoliko godina profesionalnog bavljenja muzikom uspela da izda album, osvoji nagradu Britanska zvezda u usponu i bude nominovana za Oskara u kategoriji filmske muzike.
Simplon Orient Express linijom putovaće i nekadašnja evrovizijska predstavnica Hrvatske Claudia Beni.
Iako je odavno je muzičku karijeru zamenila preduzetničkim vodama, to je nije sprečilo da napravi mali comeback na našem putovanju pesmom U noći punog mjeseca.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.