230. FSC - Orient Express

EnchantedComplexCrossbill.webp

Kakve pjesmetine imam, jedva čekam da vidim koja je kategorija

Tema je w o w.

Dobio zadatak i zadovoljan sam mada bih bio zadovoljan sa kojim god, sve su dobre. Imam već na umu nekoliko pesama 😃

Par pojašnjenja:

1. MOŽETE slati debitante naravno, samo vodite računa o uslovu koji vezan za vašu rutu/grupu da ne prijavite izvođača koji je ostvario top3/5/10 plasman.

2. Ukoliko idete Arlberg rutom pesmu na italijanskom NE MOŽE da izvodi izvođač iz Italije, jer tuda ruta ne prolazi, već je jezik ovde vezan za Švajcarsku (ali ne mogu odbiti pesmu na italijanskom koju izvodi Rumunka npr. zato što Rumunija pripada jednom kraku rute, a italijanski takođe).

Slobodno pitajte, čak bolje ovde kako bi i drugi, sa možda sličnim nedoumicama, videli odgovor.

Edit:

3. Pesme na engleskom mogu da izvode izvođači samo iz država sa rute Arlberg (Grkinja, Francuz, Mađar i ostali iz te grupe) + ukoliko je neko rezervisao Zlatnu kartu, tada pesmu na engleskom (ili bilo kom drugom jeziku sa spiska) može da izvodi izvođač iz bilo koje zemlje (Turčin, Bugarin, Nemac i svi drugi). Vodite računa o plasmanima.

Last edited:
[stanični razglas]

Primetno je da se dosta vas uželelo putovanja železnicom, s obzirom na to da je šalter služba napravila 24 rezervacije. Za sada su dve grupe skoro pa popunjene🌪️

Au al je ovo komplikovano. Ako može neko objašnjenje kuda koji krak tačno prolazi da ne bi sada morali da proučavamo to iz raznoraznih izvora ? :ROFLMAO:
Koje je pravilo predviđeno za manjinske jezike. Npr. jel može izvođač iz Srbije koji peva na vlaškom ? :D

Wow super tema! Gde je kondukter, hoću kartu :love:

U mojoj glavi svira: All aboard! Night train...ta ra ra ra..ta ra ra ..

train GIF

Au al je ovo komplikovano. Ako može neko objašnjenje kuda koji krak tačno prolazi da ne bi sada morali da proučavamo to iz raznoraznih izvora ? :ROFLMAO:
Koje je pravilo predviđeno za manjinske jezike. Npr. jel može izvođač iz Srbije koji peva na vlaškom ? :D

Trudio sam se da objasnim. Zavisi od broja koji zatražiš u kojem ćeš pravcu.
Šalju se pesme na jezicima u okviru grupe koju izvode solo izvođači iz zemalja obeleženih zastavicom.
Samo sam kod Švajcarske uzeo u obzir sva tri glavna jezika (ne i romanš), a koji se inače već pojavljuju zbog drugih zemalja.

Thumbs up za Izvorinku, ali nope. :eek:

Čak zadatak u DM-u izgleda kao neka potvrda rezervacije. Ova simbolika je prosto vrh.

Jel ima jos netko problema s listom pjesama? Ucita mi samo izvođače pod slovom a

Back