230. FSC - Orient Express

Link je ispravan, ako imate problema javite i pogledaću za vas.

Pitanja iz pp:

1. Pod francuskim ili italijanskim izvođačima (primera radi) uzimaju se u obzir i oni emigrirali u te zemlje u detinjstvu, doseljeni iz bivših kolonija tih zemalja, Afrike u slučaju Italije i Francuske i sl. To se odnosi i na druge slične slučajeve i, jednostavno, ako može da se asocira nekim delom života sa tom državom, neću odbiti. Teško mi je da tražim krštenicu, ali bi olakšalo ukoliko kod takvih tricky slučajeva postoji neki info o izvođaču.

2. Solo izvođač znači jedno ime i prezime uz pesmu. Možete slati bivše članove grupa/dueta/tria nevezano za plasman grupe, to stoji u pravilima.
Feat, x, & i sl. ipak ne, sorry. 😔

Do sada je ostvareno 30 rezervacija i jedna je dodeljena meni.

Čekam predloge od 10h i molim za malo strpljenja ukoliko ne odgovorim odmah. ☺️

Ja samo čekam 10 da prijavim pesmu. Recimo da imam pesmu za koju ne znam kako će da prođe, možda ispadnem u pf, a možda i budem na vrhu. Siguran sam samo da će biti baš podeljena mišljenja, nekima će se baš svideti dok drugi neće moći da je smisle. 🙂

Ja još nemam pojma šta ću od toliko pesama koje bih poslao. :(

Još ja prvobitno hteo da stavim labavije uslove, misleći kako su ovi previše strogi i da će biti negodovanja :LOL:

Pojašnjenje: Skroz je ok da pošaljete pesmu koja ima frazu, stih/dva na jeziku kojeg nema u vašoj grupi. Refren, strofa, rep deonice i sl. ipak ne.

Ja sam pročitao da bendovi nisu dozvoljeni, odnosno da su dozvoljeni samo solo izvođači i nekako sam skroz zaboravio na to i sad mi prvobitna ideja otpada 😭

Ja sam pročitao da bendovi nisu dozvoljeni, odnosno da su dozvoljeni samo solo izvođači i nekako sam skroz zaboravio na to i sad mi prvobitna ideja otpada 😭
Bendovi, dueti i sl. ne, moraš poslati solo izvođača, ali je dozvoljeno da je učestvovao/la kao deo grupe/dueta itd. nezavisno koji plasman je ostvaren.

Ja sam se nekako lako odlucio, poslao sam nesto sto mi vec neko vreme cuci na listi.

Poslao osobu na vlak, nadam se da se neće vratiti kući odmah nakon polufinala

A ne, mi smo odabrana ekipa na lux rutama, samo LV prtljag za utovar. #punokošta 🍸💶

Back