dodo
Ekspert
Šalim se malo naravno, svakako su kod mene to samo mali uvodni komentariA jaooo, Dodo, ja i moje trabunjanje, izbini ako sam ti ispojlovala ideju za priredbu![]()

Šalim se malo naravno, svakako su kod mene to samo mali uvodni komentariA jaooo, Dodo, ja i moje trabunjanje, izbini ako sam ti ispojlovala ideju za priredbu![]()
Ako neko nije video btwS L E D E Ć E
S T A J A L I Š T E
Slušamo FSC
Procenjeno vreme dolaska: 19.00h
https://app.watchpubs.com/TvLHt
Jbg nije ti ovo više vreme vitrusa i nicka cg, došle nove nade
Ja sam ga upravo tako i shvatio - kao foru jer ti ocrnjuju pesmu jedan po jedan i naravno da sam i čitao knjigu i gledao film, pa i igrao igricu ako je to sad uopšte relevantno, neću sigurno ovde da dokazujem.
Ti si napisala komentar u kontekstu konkretno svoje pesme, tako da sam ja otišao u odličnom smeru, pa to što se nekolicini ne dopada pesma, povezao sa činjenicom da je vreme kad si ovde žarila i palila jer ti se muzički ukus potrefio sa tada dominantnom ekipicom, davna istorija koje se sada sećaš samo ti i nas par u trenutnom sastavu, te da ćeš se morati navići da sada duvaju drugi vetrovi.
Inače se slažem se da je uvek bolje kad je raznovrsno ali i tada ugl. većina istovrsnih pesama ode u finale.
Par pojašnjenja:
1. MOŽETE slati debitante naravno, samo vodite računa o uslovu koji vezan za vašu rutu/grupu da ne prijavite izvođača koji je ostvario top3/5/10 plasman.
2. Ukoliko idete Arlberg rutom pesmu na italijanskom NE MOŽE da izvodi izvođač iz Italije, jer tuda ruta ne prolazi, već je jezik ovde vezan za Švajcarsku (ali ne mogu odbiti pesmu na italijanskom koju izvodi Rumunka npr. zato što Rumunija pripada jednom kraku rute, a italijanski takođe).
Slobodno pitajte, čak bolje ovde kako bi i drugi, sa možda sličnim nedoumicama, videli odgovor.
Edit:
3. Pesme na engleskom mogu da izvode izvođači samo iz država sa rute Arlberg (Grkinja, Francuz, Mađar i ostali iz te grupe) + ukoliko je neko rezervisao Zlatnu kartu, tada pesmu na engleskom (ili bilo kom drugom jeziku sa spiska) može da izvodi izvođač iz bilo koje zemlje (Turčin, Bugarin, Nemac i svi drugi). Vodite računa o plasmanima.
Verovatno ovo, ljudi su se uželeli FSC posle skoro dve godine pauze, mi novi smo se pridružili igri i sve je krenulo očekivano energično. Skroz mi je i logično da posle nekoliko izdanja sve pomalo splasne, a moguće i da tema nije svima odgovarala + ja sam shit animator.Ili nam je možda tad sve bilo sveže, a sad se malo smorili.