230. FSC - Orient Express

From: Orient Express
To: Anhel, Boxy, Choda, Destry94, Djole89, dodo, Endrega, etica, Erin Navan, èürôník, Filhy, Hans Moleman, Ivana, Leo Cezar, libertà, Majsta94, Margy, Marko, MarkoH, maxiens, McSteamy, MilanB, Nije sve tako sivo, Niko, Petar, Replay, rintintin, Ro97, sparkle, Stefan28, Stole, Storm, Tetsujin, Tinte, Vax'ildan, zeleni.
Date: 20.10.2022. 00:03

Poštovani putnici,

Obaveštavamo vas da smo tokom večeri dobili uznemirujuću dojavu izvesne Agathe Christie da se na neimenovanoj Orient Express ruti desilo ''ubistvo''.

S obzirom na to da nam je vaša bezbednost imperativ, u vanrednu kontrolu svih pravaca poslali smo našeg najiskusnijeg konduktera. Hercule Poirot je zajedno sa našim osobljem na terenu detaljno pregledao vozove, spisak putnika, kao i celokupnu putnu dokumentaciju. Srećom, pregledom linija nismo uočili bilo šta što bi ukazivalo na težak zločin za koji postoji prijava, ali je detaljnom inspekcijom karata utvrđeno da pojedini putnici nemaju validne isprave, te će iste ubrzo biti poništene.

Kako u našim vozovima nije omogućena kupovina karata, to nažalost znači da se za neke od vas putovanje završava danas. Spisak (s)lepih putnika objavićemo u 19:00h, nakon čega ćete biti zamoljeni da napustite voz.

Izvinjavamo se zbog neprijatnosti prouzrokovanih našim propustom. Garantujemo vam povrat novca, ili novu kartu za rutu po vašem izboru.

Protiv gospođe Christie podneli smo prijavu za uznemiravanje javnosti i zahtevaćemo naknadu zbog povrede časti i ugleda.

Srdačno,

Orient Express i dodovoz d.o.o.

Glasao, mislim da mi je ovo najslabije polufinale od kad se vratio forum, samo pesme koje su dobile 12 i 10 su mi bas dobre, dok mi je sve ostalo ok, na neko drugo izdanje bi osmica mozda i nulu dobila.

Iako sam prvobitno mislio da mogu u finale, ovi zadnji komentari me plase, mada mi greota da ispadnem u slabijoj (po meni) konkurenciji.

Jedva se naterah da sastavim ovo i okačim 😄

😇😇😇
Axel Tony - J'Y CROIS ENCORE
Celeste - Stop This Flame
CLAUDIA BENI - U Noći Punog Mjeseca
Jamie Miller - Here's Your Perfect
Lu Jakelić - Zidovi
Lukas Abdul - Les Maux Bleus
Marghe - Au bout du monde
Nilusi - À des vies de toi
Petar Grašo - Ako te pitaju
Philippine - C'est beau, c'est toi
Rina Sawayama - Hold This Girl
ZIAN - Grateful

😇😈😇
Adel Tawil - Ist da jemand
AIELLO - VIENIMI (a ballare)
Георги Станчев - Ти ужасно закъсня
Jacob Banks - Unknown (To You)
KSENIA - HIR
NEJ' - Paro
Ogi B - Ostavi Sve
Sanja Vučič - Omađijan
Slimane - Sentimental
Snežana Kopunović - Da li osećaš
Suzan Hacigarip - Değmez
TAL - Le temps qu'il faut

😈😈😈
Andrea Bučko - PÚŠŤAM ŤA
AYLIVA - Schmetterlinge
Barbara Pravi - Deda
Cem Adrian - Salvatore
Delia - OTZL GLTZ
Ekin Beril - Uzayın Dibi
Madame - ISTINTO
Nataša Guberinić - KILLED
Sara Jo - Divlja
THEA - GORI
VEGEDREAM - RAMENEZ LA COUPE A LA MAISON
Volkan Konak - Doğrudur

Endrega i Tinte vas moto je - da se bacim pod voz il da.prolupam skroz....

Elem, jese danas svi vozovi spajaju u jedan ?

Mi nijesmo bilo u vlaku, zbog manjka vanzemaljskog kiseonika bijasmo u letecem tanjiru koji je.pratio.voz jer nam nijesu dali na nasu aparaturu za vazduh unesemo u voz zbog strogih antiteroristickih mjera i protukovid mera

Neću biti u stanu do nekih 18h, a glasalo se do kasno noćas (čekalo se i danas) i nisam mogao sve banere da pripremim unapred, jer su pesme iz oba pf ulazile/izlazile u top.

Ostaje 19:00h. :)

Last edited:
A i to je vreme kada se ocekuje da voz stigne na stanicu. Jedino moze da kasni; bilo bi cudno da voz dodje pre vremena. Pa cak i za Japance.

Protiv Androge prijava za uznemiravanje maloletnice, tako da to nije ta prijava.

(Maloletnica = Nikolinanina Forumski Survivor)

Juuuuu.

Ali ona danas već ide na fakultet, jesmo li svjesni toga?

I jesmo li svesni da smo mi bliži 30. godini života nego prvoj godini faksa lol

Nije valjda da mi se dopada tvoja pesma.:):(
Ili je u pitanju validnost karte.

Ja nemam sta da brinem. Uredno sam kupio kartu, a sad ako su mi podvalli beskorisnu, to nije moj problem. To nek vide sa gospodjicom ili gospodjom koja je radila na salteru. Ja nastavljam put dalje. Lagano. 🚂

Bilo je prilično tesno, naročito u drugom polufinalu :eek:

zorica-markovic.gif

Back