230. FSC - Orient Express

Ispali su mi: 12p Madame i 10p Axel Tony (to mi je posle mog neprolaska najveće iznenađenje), 4p Cem Adrian i 2p Snežana Kopunović.

Izvisio sam za jedan poen, ali ok, ne bunim se, iako mi je krivo jer je u pitanju pesma koja mi je bila na listi i koju sam želeo da pošaljem na Stoletov FSC, ali sam se tada ipak odlučio za drugog Italijana. Generalno mi je krivo što nije bilo više italijanskih pesama.

Hvala svima koji su glasali za Aiella. ❤️

🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄

Storm ulazi u finale, kolorizovano:

Nicki Minaj GIF by 2022 MTV Video Music Awards

Ne znam kako se desilo, ali desilo se. Hvala svima!

BARBZZZZ BAAAAAAAAAARBZZZZZZZ!!!

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Jbt sladoled je imao više poena od Ksendže. Baš ste je osakatili 😂
Slimane - Sentimental 2 poena
Sanja Vučič - Omađijan 3 poena
THEA - GORI 4 poena
AYLIVA - Schmetterlinge 5 poena
NEJ' - Paro 6 poena
Dao bih više koleginici ali bila je jaka konkurencija. Thea takođe zanimljiva. Nej sam mislio da će proći ali dobro.

Ost’o u vlaku! 🥵 sad idemo do kraja, na pobjednički peron naravno👆

Jako mi je žao što je Dody izvisio kao organizator, i to za 1 tj. 2 boda 😭

Inače, prezentacija rezultata savršena😍

Važno za sve zainteresovane: Uživo nastupe šaljite dodou do kraja sutrašnjeg dana kako bih imao vremena da za subotu pripremim sve. 🥰 Hvala.

Evo za @Petar , a i za ostale. Ovu pesmu bih poslao da sam je cuo samo par sati ranije od prijave. Preslusavao sam nekoliko pesama, ali nisam na ovu naleteo. Po meni je malo bolja od ove sto sam poslao.

Očekivano tradicija mojih prolazaka u finale se nastavlja. Iako su mi komentari ubi Bože verovao sam da je upravo to to. Zadovoljan sam, samo nek tako ostane, Bože zdravlja. 🙏

Ja stvarno ne znam kako sam ušao u finale ,mada po prvi put u njemu neću biti u top 7 ove godine. 😱

Evo i ovde kačim Spotify listu, a sređen je i treći post. Na listi nema Ogija B.

MOLIM VAS da glasove blagovremeno šaljete, kako bismo ekspresno završili i dobili pobednika u nedelju odmah po završetku glasanja. 🙏

Finale 😍 Sumnjao sam da ću nastaviti vožnju zbog jake konkurencije..

Bravo za prezentaciju, baneri top 👏

Ispale su pesme kojima sam dao 1, 4 i 5 poena..

4. finale za redom, ispali mi samo 4 3 i 1 poen.

Nadam se da se mogu progurati u top 10.

Back