230. FSC - Orient Express

Bravo za prezentaciju,banere,ideje. Stvarno je sve bilo na nivou. Pogotovo karte ( samo da je na mojoj pisalo drugačije 😂) @dodo

Što se tiče mojih poena ovim otpalim pesmama:

10. Slimane - Sentimental /Majsta94/ 51p (14 glasača)
5​
11. AYLIVA - Schmetterlinge /Tinte/ 51p (9 glasača)
2​
12. Andrea Bučko - PÚŠŤAM ŤA /etica/ 49p
13. Sanja Vučić - Omađijan /zeleni/ 47p
14. CLAUDIA BENI - U Noći Punog Mjeseca /MarkoH/ 45p
12​
15. THEA - GORI /Filhy/ 38p
16. KSENIA - HIR /libertà/ 34p
10​
17. NEJ’ - Paro /MCSteamy/ 29p
6​
18. Volkan Konak - Doğrudur /Ivana/ 27p
8​
11. AIELLO - VIENIMI (a ballare) /dodo/ 54p
12​
12. Snežana Kopunović - Da li osećaš /MilanB/ 52p
13. Axel Tony - J'Y CROIS ENCORE /Stole/ 49p
8​
14. Nataša Guberinić - KILLED /Hans Moleman/ 47p
15. Madame - ISTINTO /Choda/ 45p DSQ
16. Георги Станчев - Ти ужасно закъсня /Erin Navan/ 35p
5​
17. Cem Adrian - Salvatore /rintintin/ 33p
2​
18. VEGEDREAM - RAMENEZ LA COUPE A LA MAISON /Nije sve tako sivo/ 17p
10​

Koje god da sam bio PF najviše ocene su mi izletele, baš frustrirajuće.

Najs. Pjesmica mi prošla u finale. Izvlačenje finalista odlično. Karte preslatke. I mislio sam da će biti nešto s Agathom Christie. :love:

Hans Moleman, pesma ti KIDA! 👏Prvi put je čujem, pevačica mi je poznata kao bivša TAP-ovka, ako se ne varam? Iako je sa naših prostora zvuči svetski, od prvih taktova imala sam utisak kao da slušam soundtrack iz Peaky Blindersa, samo je nedostajao neki Šelbi da iskoči u spotu 😎
etica, tvoja Slovakinja je otpevala diiiivnoću od pesme ali nažalost prošla kao i moja Čehinja na slovenskom FSC-u 🙁
chodina pesma je isto vrlo interesantna, mada ne bi prošla ni da je glasao, šteta!
A jedan izvođač koji je ispao, neću reći koji da se ne bi možda odala govornim područjem, je bio moj prvi izbor ali sa drugom pesmom. Kasnije sam se ipak predomislila za nešto drugo. Sad shvatam da bi mi prijava bila odbijena jer bi izvođač bio zauzet.

Ne znam kojim čudom sam ja u finalu, možda se isplatilo što sam kmečala da ću se baciti pod voz 😁 Ili ste ipak prepoznali kvalitet 🤩
Dodo, bravo za priredbu i sjajne banere. Kako pravite ovo ja vam se divim, kao da ste pola sa foruma grafički dizajneri!

Dodo, bravo za priredbu i sjajne banere. Kako pravite ovo ja vam se divim, kao da ste pola sa foruma grafički dizajneri!
Uh, I wish. Malo google, malo save as, pa sajtovi za uređivanje fotki. Totalni amater.

Слушам вам песме, али ова Кнежева ћер ми мало иде на живце...ајд што не зна римске бројеве, па има тетоважу с погрешним (непостојећим) бројем али што се представља као КSENIA. Девојка се зове Ксенија и сад кад почне нови тренд давања старих имена без Ј, језивоооооооооо.

@dodo, kakav amaterizam izgleda sjajno! Ja bih znala samo čiča Glišu da nacrtam u Microsoft paint-u, ako to još postoji :unsure:
Setila sam se animirane spajalice koja je iskakala kao Microsoft pomoćnik :D tu sam negde stala sa unapređivanjem mojih informatičkih sposobnosti 😳

Jebeni Petar Grašo, kako vam bre nije dosadila ta pesma? 🤢
Podsetio si me na Puraševića 🤣

Jos uvek cekam voz, negde u cosku, sakriven, da me vrati kuci.
Ajde umesto toga da se nakačimo na neki teretni vagon, stignemo na održavanje i pravimo nered.
(Ne teretni na Orient Expressu, znam da toga nema)

Inače, @dodo sjajna priredba. Bila sam malo pospana u prošlom komentaru (koji je bio u normalno vreme, bitno da sam potpuno budna u nenormalno), vrlo lepo i originalno, i kao velikom obožavaocu lika i dela AK i HP - baš mi se sviđa sve.
Valentines Day Love GIF by Digital Pratik

Dodo svaka čast na kreativnosti. Originalni baneri, pravi gifovi na pravom mestu, inteval act :ROFLMAO:. Drago mi je da sam u finalu (meni mnogo draga pesma) mada ne očekujem visok plasman.

Ja sam generalno zadovoljan jer su mi ispali samo 4p i 1p. Mislim, obzirom kako mi polufinale nije sjelo, bila bi tragedijetina da je ispalo nešto od onih par pjesama koje valjaju :D

Back