230. FSC - Orient Express

Prevlače se gore i raspoređuju. Faktički je isto. Ime forumaša se upisuje nakon rangiranja.

Attachments

• Screenshot_20221022_134410.webp
    Screenshot_20221022_134410.webp
    72.1 KB · Views: 6
Aha. Posto ne vidim da ima polje da se upise. Na starom se prvo upise, pa rangira. Bar sam ja tako radio.
A ovde tek kad se rangira, onda potpis.

Pokušavam da skontam kako da se priključim na ovaj link, ali mi se prekida. Ili ja nešto ne radim kako treba ili me net zeza. 😳

Bilo mi je baš zabavno, super je ideja, super atmosfera! 👍 Nadam se da niste bili suzdržani, neko se žalio na hejt ranije, ali u komentarima ih ima i više.

Ma ja cu svakako na vreme glasati vise kazem jer mislim da mora biti 24h do kraja glasanja ili malo vise, pa da ne bude sutra drame oko kada su stigli.

Ja saljem glasove za nekih pola sata.
Inace, mislim da nije pravilo poslati tacno 24h pre kraja, ja sam slao 22h pre isteka roka.

Čekam da se jave forumaši sa slušanja, da ne šaljem bespotrebno. Svakako ću u toku večeri podsetiti one koji to nisu još i neće uskoro uraditi.

Pa sad cim nisu glasali 24h pre kraja glasanja nema ljutis ako im ipak saljes bez obzira na slusanje, plus ne znas tacno ko ce sve odma glasati nakon slusanja.

Pa sad cim nisu glasali 24h pre kraja glasanja nema ljutis ako im ipak saljes bez obzira na slusanje, plus ne znas tacno ko ce sve odma glasati nakon slusanja.
Uradio sam edit, tagovani su svi koji nisu glasali.

Svakako su ostali da glasaju aktivni forumaši, tako da nema brige. Jedino je MarkoH malo "problematičan", pa ako ga neko poznaje van foruma možda može da ga podseti.

Taman će i organizatoru do kraja biti nejasna situacija na tabeli. :D

Back