230. FSC - Orient Express

Paaa bolje da ih je i visak nego da je manjak kao sto se meni jednom desilo :ROFLMAO:

Čitao sam pravila pažljivo + gledao Milanov i Petrov FSC sa istim brojem učesnika, a znam da oni sigurno ne bi nešto zeznuli.

Eeee upravo tako se meni i desila pomenuta greska. Gledao sam ranije izdanje na kom je bio isti broj ucesnika, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da se prethodni pobednik, i samim tim direktni finalista, nije prijavio na to izdanje :D

Ja sam od 11 organizacija na 10 potvrdjivao sa moderatorima u PP koliko ih treba imati, a to jedno nije imalo pfa.

Ali jos uvek stojim pri tome da ne trebamo imati polufinala gde vise pesama ispadne nego sto prodje. Izdanje sa 38 pesama ima 19 finalista, sa 36 isto 19.

Da, jedino u tom slučaju ili da direktni finalista bude diskvalifikovan zbog neglasanja, imamo paran broj finalista.
Mada sam ovde ja kriva, ne znam zašto umislih apsolutno pogrešnu info. Stefan je moguće mislio na pretposlednjem mestu da bude. :D

Bilo mi je baš zabavno, super je ideja, super atmosfera! 👍 Nadam se da niste bili suzdržani, neko se žalio na hejt ranije, ali u komentarima ih ima i više.
Kad slusamo pf-e, tada su malo ostriji komentari u odnosu na finale, jer su tu sve pesme i naravno da zbog toga je veci broj pesama koje nam se ne dopada, a pogotovo ko slusa po prvi put. Finalne pesme su uglavnom isfiltrirane, pa je taj broj pesama manji i manji je "hejt".
A i hteli smo da budemo fini za prvi put. 😇 A za sledeci put. 😈

Ajmo Grašo do pobede. :LOL:
Većinu ostalih kad slušam, imam utisak da slušam istu pesmu 10 puta.:ROFLMAO:
Pa sto te nije bilo na Slusamo FSC? Tamo su me pojeli zbog Grasa. Bilo je Tinte vs ostali. Ali bar mi je drago da nisam jedini u tome. ☺️

Ja uvek sa moderatorima potvrdim broj finalista, a poslednja moja organizacija je bio prvi put da sam sâm odredio sve datume, uvek sam Ivanu cimao da mi pomaže s tim. 😂

Glasao, iako mi je finale manje vise ok, opet mislim da neke pesme koje su dobile 3 4 5 6 poena su moguce nule na nekim drugim izdanjima, tako da nisam preterano odusevljen. Inace sacuvam po 10-15 pesama po izdanju ovde ce biti nekih 5-6.

Glasao i popunio kladžu, ovaj novi sajt mi je mnogo praktičniji od onog starog 🙂
Što se tiče poena drugo polufinale u blagoj prednosti 32-26 🙂

Sa nestrpljenjem iščekujem rezultate, mada najmanje zbog svog plasmana jer ništa ne očekujem.

Glasujem uskoro, čim još jednom preslušam pjesme. Da pitali ste se ko je poslao Claudiu, to sam bio ja. Hvala na poenima. Pa slatka je bila, slučajno mi pala na pamet pjesma s jednog mi pirat CD koji sam kupio u Neumu koje ono ,neke 2003-2004 valjda kada je išla na ESC.

Uskoro stižu i moji glasovi, neodlučna sam oko rasporeda glasova naročito sa pesmama iz suprotnog pf.

Back