233. FSC - World Cup

Loša tema ali... podsetimo se da sam pobednik proslog World Cupa bio JA sa Norveškom - Tone Damil - Winner of a losing Game

I danas svi pricaju o toj pesmi i koliko je ubedljivo bila najbolja.

Pa ti ionako nisi učestvovao sestro tako da nema čega ti da se secas. Ili ako jesi , ja se ne secam tebe.

Mada sad vidim da si mi dao 6. Toliko o tome.

Pa ti ionako nisi učestvovao sestro tako da nema čega ti da se secas. Ili ako jesi , ja se ne secam tebe.

Mada sad vidim da si mi dao 6. Toliko o tome.

Ju, cudno da je se ne secam onda, ali bilo je to dobro izdanje, ja sam zavrsio 9.

Samo da još jednom napomenem, zadaci se dijele od 19h.
Prijave od 21h.

Last edited:
Super tema. Meni je prethodni FSC sa ovom tematikom ostao u lepom sećanju jer sam pronašao jednu od meni omiljenih pesama koje sam slao na FSC. Tada sam predstavljao Čile.

Ja imam spremne pesme za 3 federacije, a mogu da se snađem i za 4. Ako dobijem Afriku ipak ću morati da se povučem jer ne želim da pošaljem nešto što mi se ne sviđa jer teško ću naći nešto dobro ponovo, a i ne želim ponovo da ostanem u pf.

Molim da proučite popise federacija jer neke zemlje, iako su geografski logično Azija, dio su npr. UEFA-e (primjer Kazahstana i Izraela).

Mislim da bi bilo dobro da postaviš linkove o konfederacija sa Vikipedije (ili nekog drugog izvora) za one koji ne prate fudbal.

Dakle, ovo sa zadacima je prezabavno. Proučavati kako se biraju brojevi uvijek u istom omjeru. A 3-4 broja većina bira. :ROFLMAO: :geek:

Kad sam video svoj zadatak:

expect real housewives GIF

Obožavam što ću ovu FSC sezonu završiti sa jednom od pesama sa spiska i koju sam želeo da prijavim, još samo da odaberem koja će to pesma biti. Moraću da održim jednu mini Anheloviziju 😆

Back