233. FSC - World Cup

23 zadatka podijeljena. Zanimljivo ste izabrali federacije. :D
Bit će vrlo interesantan FSC. Posebno će biti zanimljivo vidjeti kako će se neki snaći u onome što su dobili.

I meni je bezveze i uopce nemam energije za to bedno istrazivanje sto svi vi toliko volite, tako da nesto ne verujem da cu se prijaviti.

Sad ti je jasno zašto sam preskočio tvoje izdanje. 🥰

Pa niko nije stavio organizatora pod pritisak, i sam je rekao da je o tome razmišljao zato što je i prethodnu ovakvu temu on organizovao.
Tetsujin nije morao da se prijavi za organizaciju, niti je morao da prijavi ovu temu. To je njegova dobra volja.

Ovde se recimo moglo ograniciti da pesme ne budu od pre 1.1.2019. To je otprilike kad krece novi ciklus za Svetsko Prvenstvo.
Mada i ovako je dobro, osim ovo ogranicenje da izvodjac ima najvise 2 FSC ucesca. Da je bar 3. 🥺

Za 3 ucesca se slazem za godinu izdavanja nikako.

Svidja mi se zadatak :3

Lagane traumice imam zbog ove teme, jer sam na prošloj takvoj od svih mogućih država izvukao Panamu, čak bio 2. u pf ako se dobro sjećam, a onda u finalu potop, a sad... hmmm 👀

I sad mi uveliko lete države koje mogu da šaljem (a pre 50 minuta sam poslao prijavu) 😢

Nisam preterano odusevljen zadatkom. Vremena za istrazivanje nemam pa sam poslao pesmu koje sam se prvo setio cisto da se ne bih povukao. Nemam neka prevelika ocekivanja posto je i meni samom pesma prosek lol.

Ali zato na prethodnom World Cup-u sam poslao predivnu pesmu, suv kvalitet koji niste umeli da cenite i naravno ispusio.

Iju, i ja sam prevideo da ide 1 pesma po državi, sreća pa sam poslao malo posle 9, valjda je nije neko zauzeo pre mene 🙏

Ja zaboravio da ide jedna pjesma po državi, nisam još ni krenuo tražit pjesmu, reko ma lagano... koja budala 🤦‍♂️
Ovo je hit. Big 5 sa ESC-a, SAD, Kanada, Australija su vam već otišle. 😂
Pa svakako svi treba da budemo spremni da nam se otme država, ali nefer je što ja sad (možda i još neko) imam u startu hendikep i nemogućnost da se trkam za razne zemlje (tek sam sad dobio zadatak), vi neki ste bar svojom krivicom zaboravili 😅

Možda su trebale prijave od sutra ujutro, ovo je premalo vremena između traženja zadatka i slanja. Al’ onda bi se opet našao netko da kaže da se gubi vrijeme

Married At First Sight Lol GIF by Lifetime

Pala mi jedna na pamet odmah koja mi je vrh, ali možda, za razliku od prethodnih izdanja, sačekam koji dan sa prijavom 😂

Samo ću reći da ste vrlo kreativni i birate još kreativnije zemlje. Detaljnije ne smijem.

E da i zasad nitko nije odbijen pjesmom ili državom koju je prijavio. Dobro ste se rasporedili.

Inače u 21:00 se prijavilo 7 forumaša. :LOL:

Last edited:
Back