233. FSC - World Cup

Super tema. Baner je da padneš na d*pe. Svaka čast! Tema takođe veoma inspirativna i šarenolika. Samo se nadam da neću izabrati Afriku opet 🥲 nadam se da me Nic neće slati na popravni!

Ja sam uvek za malo drame na šalterima jer što da ne 😆 ali prijavih se na kraju s nečim pa kako bude :giggle:

Dosta negativisanja! Sviđa mi se tema i dobro je što je koncept takav da je adekvatan nekom originalu, odnosno učestvuju svi kontinenti, tj. fudbalske konfederacije.
Naravno, logo, najava, uslovi, sve je na svom mestu @Tetsujine 👌

Ja sam odlučio da na ovom izdanju promenim ploču skroz, poslao sam nešto lagano i nepretenciozno, nešto što nije verovatno za top 10, ali hteo sam da promešam karte. :D

Prva mi je pjesma odbijena jer bi zavrsila u finalu, pa sam poslao nesto drugo za filharmoniste naseg foruma, ali sad vidim da me Petar kopira pa moram da trazim intervenciju nadleznih.

Ostala su još samo 3 broja. 😊 Kada padnemo na jedan broj, uvodim nova četiri.

Prihvacena mi pjesma, ocekujem 12 mjesto u pfu da lijepo zaokruzimo ovu sezonu 2k22

Dobio sam zadatak ali pitanje je da li ću naći šta mi odgovara. Neću da žurim, od sada ću da se prijavljujem kao Etica možda mi to donese neku taliju 😆😋

Ja sam uspeo da skinem jednu pesmu sa liste i ocekujem pf ali sam zadovoljan

Jer se stalno mijenja i teško mi je pratiti, a radim ga po abecedi. Kada se ustabili, onda ću ga staviti.

Back