233. FSC - World Cup

Kako god da okreneš ne valja nikako, ne može se udovoljiti svakom. Ali zar stvarno ima još takvih ljudi koji će davati poene na osnovu toga ko je pošiljalac, a ne zbog same pesme.. I kome je to važno ko je šta poslao?!
Meni nebitno, ja niti gledam ko je na spisku, niti pamtim. Ali ima ljudi koji se bune za sve i svašta, pa što ne bi i za ovako nešto. A naravno da nikada neće svi biti zadovoljni.

@dodo španskog je nekada na FSC-u bilo mnogo, bukvalno nije mogla da prođe jedna tema bez 3-4 pesme. A sada se malo i teme nisu poklopile da se šalje španski.

Mislim da znam koja je pesma prijavljena za Liban. :D

Zbog kompliciranog dana i nekih neočekivanih obveza, prijave se produljuju do subote u 16h.
Ne mogu stići nikako u neko normalno vrijeme, a priredba u 23 ili ponoć nema smisla.
Polufinalno predstavljanje pjesama je planirano za 18h u subotu, u terminu između utakmica.

Organizujte reprizu, tamo negde pred kraj roka. :LOL:

Super što se produžilo. Umalo da se ne prijavim. Nanervirao sam se opasno, poslao sam zamensku sada i to jedva pronađoh šta mi odgovara. Zadatak me je namučio poprilično. Čekam Tetsujina (nadam se) da mi prihvati. Nemam više snage da tražim 😆

Ja se povlacim a fsca zbog neodgovornosti. Svoje 12. mjesto u pfu prepustam nekom drugom

A gde to vidite koje će zemlje učestvovati? 🤔
Ja učestvujem, prihvaćena mi je poslata numera..

Ja kad sam video samo logo ove edicije prvi put, mislio sam sa samo zemlje koje se takmiče u Kataru mogu da se prijave ovde.. 🤪😁

Samo se ti smej @Petar ja bih tebe diskvalifikovao ako pošalješ zemlju koja se ne takmiči u Kataru.. 🤪😁

Pesmu koju sam prijavio, tokom trazenja sam je ignorisao. Cesto je bila u ponudi, ali ovako mi nije delovala privlacno po "izgledu". Kada sam je napokon poslusao, u roku od 15 minuta sam je prijavio. Jednostavno bi bilo steta da se ovakva pesma ne cuje na FSC. Meni nije naj, ali mi se dopada. Recimo, prosla pesma koju sam poslao, od Anselmo Ralph, mi je bolja od ove.
Mislim da sa ovom pesmom mogu proci grupnu fazu i dogurati bar do 1/4 f.

Jedva cekam da pocne ova Worldvision. 😊🥳

Back