233. FSC - World Cup

'Ajde bar ću tugovati sa Erin ako ispadnem. 😂🥰
Cheers GIF by One Chicago

Erin me je za srce ujela
😢
Sorry Joey Tribbiani GIF

Kad utvrdimo koja je pesma tvoja, stavću je 3 dana na repeat, da shvatim gde sam pogrešila.

Ne bih se složio da je slab. Ja ću preslušati još pa šaljem glasove. U mom pf-u ima dosta pesama koje su mi sve bolje i bolje..

Ma gde slab lol Odličan je. Evo ja još jednom da poslušam i šaljem glasove takođe.

• Like
Reactions: Mrm
Kad smo kod specijala, da vas zvanicno obavestim da smo moderatori i ja postigli dogovor da se ovogodisnji specijal odrzi u Stojkolendu 🎉🎉🎉
Hoce li moci Stojkolend da ispuni sva ocekivanja? Hoce li Arena moci da primi sve? Da li su hoteli skockani? Fan zona i ostale pratece stvari?
Na jednom portalu sam procitao da vlada velika zainteresovanost i da ce biti problema oko smestaja. Cak se navodi da su cene izdavanja soba, apartmana skocile za 100%.
Pise da ima nekolicina koja se protive ovoj organizaciji i da ce ova organizacija biti samo trosak koji ce pogditi gradjane. Navodno se sprema neki bojkot, protesti.
Iz iskustvam znam da je uvek lepo svratiti u Stojkolendu, ali nije bas pozeljno ovako nesto procitati.

Inace, prvi put da se na Slusamo FSC vise pozitivnih stvari pisalo o mojoj pesmi i da se vecini dopada, uz mali broj kojima je u najmanju ruku samo ok.
Za sada se pesma kod svih objavljenih ocena lepo kotira.

Meni se ovo izdanje dopada.

Pospana, pospana, pospana
Ranjena, ranjenaa, ranjenaaa
A nigdje krvi

Back