233. FSC - World Cup

Prijavio sam se kasnije, i nažalost malo izbora imao, jer mi je primarna zemlja bila zauzet. Imao sam konkretnu ideju, ali hbg, odgovorio siguricom. Ne očekujem neki poseban plasman, ali je lepo da otkad sam se vratio nije mi izmaklo finale. Makar bio poslednji lol.

svaka čast @Tetsujin na organizaciji sve besprekorno!

Meni je Nigerija bila zauzeta.. nekako se uvek potrefi da šaljem drugi izbor😂😂

Meni je Nigerija bila zauzeta.. nekako se uvek potrefi da šaljem drugi izbor😂😂

Pa to je i najcrnje. Pripremiš se taman za nešto iako znaš da kasniš. I cvrc :D Odeš sa rezervom u finale. Ali lepo što je finale. :):)

Jako slabo finale. Pamtim samo da je kod Petra bilo slabije

Lepo što mi je pesma još jednom prošla u finale! :) Biće zanimljivo!

Rezultati polufinala su onako - mogu biti bolji, tj. bolji su bili u drugom polufinalu, ali tu mi je ispao glavni favorit i 12 poena: Mashrou' Leila - Radio Romance. :(

Filhy, da nisi i ti učesnik moje pesme bi ostajale na nuli :D

Šta reći... koju posluku porati... na forumu definitivno prolazi, uz čast ponekog izuzetka, samo mainstrim na engleskom. Azija kao zadatak mi je bila užasno teška. Prvo sam bila fokusirana na Indoneziju koja ne načisto smorila, pa sam se prebacila na bliski istok i baš sam se oduševila kada sam našla nešto modenog žanra na autentičnom jeziku. Jasno mi je da je da nije mogla baš svakom da se svidi, ali toliko njih da je stavi u rangu najlošije pesme baš me iznenadilo. Isto bi verovatno prošla i ona druga njihova pesma za koju mi je kasnije bilo žao što je nisam poslala, ali kako god... meni se bend Mashrou' Leila baš dopao, danima sam preslušavala njihove albume i zaista su kvalitetni.

Ova pesma me posebno oduševila, ali je već učestvovala i slao ju je Stevan. Petominutno uživanje! A da, i to je često problem :(

Nije da se hvalim, al pogodio sam 7/10. A ovi sto su ispali 4 Grčka, 2 Kuba 1 Estonia. Aime kako cu da glasam

UEFA: 8/13 - 61,54%
Isto kao na pravom Svetskom prvenstvu.
Iz Evrope su prošli u osminu finala (8): Francuska, Hrvatska, Engleska, Portugalija, Holandija, Poljska, Španija i Švajcarska, a ispali su (5): Srbija, Vels, Nemačka, Belgija i Danska.

Piše naslov verzije na italijanskom u zagradi (La mia storia tra le dita), na španskom je možda još i poznatija i ima više obrada (Mi historia entre tus dedos), izvođač je Gianluca Grignani.
Najjače je od svega što sam znao tu :it: pesmu od ranije. Doduše, nisam bio baš toliko familijaran sa njom da bih se setio, a nisam ni primećivao ovaj natpis u zagradi uopšte. Ali od starta mi je Brazilka zvučala nekako poznato. :D
Svakako, njena interpretacija je stvarno posebna. 👏

Mislio sam da glasam veceras, ali nema teorije da odlucim kojih 10 pesama zasluzuje poene. Nije humano koliko je jako finale, cak 16 pesama zasluzuje poene i sigurno oko 14 pesama bi na nekom drugom izdanju dobilo top poene. Svaka cast svima zaista.

@sparkle, tacno mi je bila sumnjiva ona ocena 1 za Mashrou' Leila. Mene je navela da pomislim da si ih bas ti i poslala. 🙂 Odlicna je pesma.

Iz prvog pf-a medju favoritima mi bili Giorgos, Ana, My Baby.

Mislim da moja pesma ne bi prosla.

Bukvalno ni ja nemam predstavu kako bi ko mogao da zavrsi. Zato jedva cekam glasanje jer mislim da ce biti prezabavno, uzbudljivo i da ce bukvalno nijanse odlucivati.

Glasao sam, nije mi bilo teško podeliti najviše poene, ali ostatak sam jedva rasporedio s obzirom da sam izdvojio čak 15 pesama, znači čak 5 pesama sam morao ostaviti bez poena, ali dobro, to samo govori koliko je teško izdanje i stvarno svaka čast svima na pesmama ovog izdanja 🥰

Back