Em sam ispao, em mi najbolje pesme nisu prosle. Kao na proslom izdanju.
Ne moze gore.
Em sam ispao, em mi najbolje pesme nisu prosle. Kao na proslom izdanju.
Ne moze gore.
Morat ćemo prekinuti komunikaciju, počeo sam ispadat, plus sad sam predzadnji u pf, malo ću se sklonit od tebe, nešto si mi prenioNe volim to kad mi malo fali.
Bukv sam te spaso potpunog patosa. xDMorat ćemo prekinuti komunikaciju, počeo sam ispadat, plus sad sam predzadnji u pf, malo ću se sklonit od tebe, nešto si mi prenio
Hvala, ja tebi 0, tugaBukv sam te spaso potpunog patosa. xD
Da si bio kurežljiv i dao neki poen prošao bih, ovako si me ti uvukao u raku zatrpanu.Hvala, ja tebi 0, tuga
Pa da. Ocena 5/5 je stvarno jedna katastrofalna ocena.Destry me voli uvekostali katastrofa
A ja i dalje ne mogu da verujem da opet nisi ispao a toliko si kmecao da ispadasJa i dalje ne mogu da verujem da moji bivši predstavnici Amaranthe nisu i finalu![]()
Moderatori odavno imaju demo teme i grafike, ali moram jos da je razradim. Problem je sto trenutno nemam mnogo vremena zbog ispita, ali prvom prilikom ce se desiti, jer ne verujem da mogu pobediti haha Ocekujem tvoju drugu organizaciju tho!Stormy obavezno pošalji prijavu za organizaciju uskoro ako se ne desi da pobediš![]()