240. FSC - Collabs

Dalje ide, dalje ideee

excited-little-girl.gif

Ispali mi samo Kami Friends & Brunette kojima sam dao 5 poena. Šteta. 😐

Morat ćemo prekinuti komunikaciju, počeo sam ispadat, plus sad sam predzadnji u pf, malo ću se sklonit od tebe, nešto si mi prenio
Bukv sam te spaso potpunog patosa. xD

Kao sto sam i pretpostavljao. Najbolju pesmu je poslao MilanB. Ni mojih 12p nije pomoglo.
Ro mojih 6p, a u finalu bi bio siguran poen vise. Odlicna pesma.

@Milos-S je li je to ona pevacica iz "Battle Beast"?

I've lost the will to,
I've lost my way,
I've lost this ocean,
That poisoned me.

And every time I think of you
I see the dark, I hear the hills
They're coming
They're coming for you.

Moj izuzetno poražavajući kolaps na Collabs-u. :(

Destry me voli uvek🥰 ostali katastrofa
Pa da. Ocena 5/5 je stvarno jedna katastrofalna ocena.

Awwww, jako prijatno iznenadjenje! Ovo mi je omiljeni prolazak u finale, BAAARRRBBZZZZ! Dva spojena finala je huuugeee za mene. Ovom prilikom mogu da otkrijem da je moja pesma teaser za moju temu koja ce se valjda nekada desiti, nadam se ove godine (bilo bi lepo nakon pobede 😂)! Love y'all! 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Ispali mi 7 i 6 poena koje su mi odlične i mogle su u konkurenciju za 10 ili 12, nijanse su odlučile i šta mi je bilo veći keč, i mislila sam da 7ci dam 12 zbog hrabrosti jer je skroz netakmičarska, ali ne bi joj ni to pomoglo za prolazak.

Stormy obavezno pošalji prijavu za organizaciju uskoro ako se ne desi da pobediš 🙏
Moderatori odavno imaju demo teme i grafike, ali moram jos da je razradim. Problem je sto trenutno nemam mnogo vremena zbog ispita, ali prvom prilikom ce se desiti, jer ne verujem da mogu pobediti haha Ocekujem tvoju drugu organizaciju tho! 🥰

@MilanB ne volim tvoje teme hahaa

Back