240. FSC - Collabs

Isto, uvek kad imam više opcija na kraju mi bude žao što nisam jednu od drugih opcija poslao.

Bio je izlistan prema rednim brojevima izdanja, nikakav drugi filter nije bio uključen. :unsure: Barem ne sa moje strane.
Jel moze neko da napise kako se to podesava da pokazuje po abecednom redu na telefonu, posto uopste ne koristim racunar, samo tablet i telefon? 🙄

Ja slabo koristim na telefonu, pa ne znam da li ću biti od pomoći.
Na vrhu svake kolone (izvođač na primer) sa desne strane je strelica na koju trebaš kliknuti, pojavljuje se padajući meni, u njemu izabereš prvu stavku "Sortiranje od A do Z" i klikneš OK.

Hvala 🤗
Da tako je na kompu, ali na telefonu je drugacije, ali moram potraziti neke instrukcije na netu kako to funkcionise 🤭

Meni je na mobitelu ovako kako je Ivana rekla, čudno da je tebi drugačije

E jbg nema Mocart x Betoven ili tako nesto da posaljem. :cry:

Sad sam videla, aplikacija Google tabele bi trebalo da pomogne, vidim da su tamo strelice normalno pokazane. Barem meni.
Inače, ni meni se ne pokazuju na telefonu kad otvorim iz Google Diska.

Vjerujem da je bolje kada imate skoro pa otvorenu temu nego kada je ultra specifična pa morate dugo tražiti.

I ja sam na telefonu i zapravo pokazuje sve prema plasmanu umesto abecedno, nisam lepo video ranije, ali zasto nije abecedno za svih?

Inace tek sad primetih ovo pravilo za 2 ucesca, verovatno propustam izdanje posto mi lista nije puna podrumara, tesko da se setim necega.

Trebalo bi da jeste, jedino ga sortiram kako sam napisala u poruci koja je odgovor na tvoj post, kada dodajem nova izdanja. Ili je u pojedinim situacijama drugačije, ali se trudim da ga vratim odmah na abecedno. :)

Forumaši u 22.00 u subotu uveče:
Cat Working GIF

hahaha puno mi je cekati, a i bice guzva.
Odoh da veceram. A pesme nek mi se krckaju.

Inace tek sad primetih ovo pravilo za 2 ucesca, verovatno propustam izdanje posto mi lista nije puna podrumara, tesko da se setim necega.
I ja ovo tek sad videh, potpuno suvis no i nepotrebno. 😑

Ali ja koji uvek u xx.00 prijavljujem pesme oko kojih se niko ne bi ni otimao. 😂

Back