240. FSC - Collabs

Odlični baneri! Bravo!

Pjesama znam par, jedan od mnogo dueta Ane Mene mi je bio na listi haha ali super je i ovaj

Pobjeđuje Fast Car

Po mome praćenju, čini mi se da je to to. Da su to sve pjesme.
Osim Pocahontasa, slažemo li se da je sve sa pjesmama u redu? :unsure:

Jer je vrijeme da krenem slagati polufinala. o_O
Judge Court GIF by Rooster Teeth

presuda je doneta

sve pesme su OK (valjda) (y)

Ja znam, cuo sam samo za dve pesme. Ostalo totalno nepoznanica. A ocekivao sam da cu cuti bar 7-8 poznatih pesama.

Da li neko drugi želi da pravi plejliste ili mogu početi da ih pravim?

Baneri lepi, zanimljiva ideja i nadam se da će do kraja ostati ta pop art tema.

Slušamo FSC definitivno u nedelju, biće vam javljeno tačno vreme, ali računajte na period između 15 i 18h.
Ne znam kako izvesti tablice u pop art no nema veze. Ionako sve osmišljavam u zadnji tren. Nešto će biti.

Lupam ovo na slepo jer ne znam dali je Fast Car cover ali ako jeste zar nije ucestvovala u originalu? xd
Ajme, ja sam mislio da je fast car u prijavljenoj verziji original. U pravu si, bila je druga verzija od Tracy Chapman. Koje otkriće.
Ipak ćemo imati zamjenu. :ROFLMAO:

Edit: javljeno i čeka se nova pjesma.

Ajme, ja sam mislio da je fast car u prijavljenoj verziji original. U pravu si, bila je druga verzija od Tracy Chapman. Koje otkriće.
Ipak ćemo imati zamjenu. :ROFLMAO:

Edit: javljeno i čeka se nova pjesma.

Ja mislim da sam ja slao Tracy? 😅 Znam da sam ludeo za tom pesmom.

Ne secam se ko ke slao i koje tacno izdanje ali znam da sam na fsc prvi put cuo tu pesmu, samo nisam bio siguran dali je ovo sto je prijavljeno cover, mada sam i znao da je pre nekoliko godina bio popularan jedan cover te pesme.

Ipak nisam slao ja već Đomla. Ali ta pesma mi je jedna od omiljenih svakako.

Lepa ideja za banere 👏

Pesme onako, ovako na prvu mi deluje da ima dosta sličnih.

Kapiram da svi šaljemo šta volimo/želimo, ali brate mili ovaj gotovo potpuni instrumental od 18 minuta na ovakvoj temi mi je baš loša fora.

Ja sam mislio da je od Jonesa original. Uopće nisam znao az tu pjesmu.

Back