240. FSC - Collabs

Ajme, ja sam mislio da je fast car u prijavljenoj verziji original. U pravu si, bila je druga verzija od Tracy Chapman. Koje otkriće.
Ipak ćemo imati zamjenu. :ROFLMAO:

Edit: javljeno i čeka se nova pjesma.

Ta verzija od Tracy je original, barem koliko ja znam.

Ova poslednja trecina mi je najbolja. Tu je nekih 5-6 pesama koje su mi odlicne i jedna mi se pesma istice kao prvi favorit.

Sve u svemu, zadovoljan sam sa ponudom.

Bravo Tetsi, baš kul baneri. Lepa zamisao i realizacija. Ovako na prvi pogled, znam par pesama.
Ovu pesmu od 18 minuta stvarno ne bih komentarisao, dobiće od mene isto koliko i instrumental sa prethodnog FSC, tj. 0 poena. S tim da ovu zaista nemam namera da preslusam... možda uključim prvih 2-3 minuta čisto da ispoštujem pošiljaoca.

Bolje kreni tamo negde oko 7-8. minuta. Ima deonica sa lepim glasom. Nije cist instrumental, kao sto se cini.

Odlicni baneri mi se dopadaju. Bravo tets.
Jedna zamena ko nijedna, znaci ocekujemo neku drugu vrstu skandala. 😁
Po nazivima pesama sto citam nista ne znam. Bice woowho.
Buenas noche. Beso.

Mislim da će biti po koji svakako. :D
Pohvale na dosadašnjem toku organizacije, baneri odlični.
Konkurencija dosta dobra, poslušala sam sad "na blic", ima baš dobrih pesama, a vidim da su mi se favoriti skoro pa ravnomerno rasuli po polufinalima, tako da verujem da će biti da se probere kako u polufinalu, tako i u finalu kad na njega dođe red. :) Srećno svima! :)

Pa ovo je hit što je na kraju pala zamena! 😂

Je l' planira neko da pravi recape? 🥹

YT Plejlista Prvo PF - https://www.youtube.com/playlist?list=PLBQM-okYwvsPGnYRwfTp2QT6tpo-Y5CBO
YT Plejlista Drugo PF - https://www.youtube.com/playlist?list=PLBQM-okYwvsMFRCuEbgRCIYBPmQcCrALP

Spotify plej liste Prvo i Drugo PF

Sve pesme su tu ali u prvom polufinalu nisam mogao da nadjem onu verziju od 18 minuta jer postoji samo verzija od 3 minuta koja nije bas nalik toj od 18 i verzija od 2 minuta i nesto koja je ista kao ta verzija od 18 minuta samo izuzetno skracena. Izvinjavam se onome ko je to poslao ali stavio sam tu verziju skracenu da makar bude nesto. Ako neko slucajno pronadje tu verziju od 18 minuta neka javi.

Ps - Tetsujine u postu gde si stavio listu pesama zameni samo link kod pesme Tuesday pošto ti i dalje stoji link od pesme Cars.

Uvek diskriminacija nas koji koristimo Deezer. :(

Eno bar sam ja stavio link za Lukine remikse na Deezeru :D da se ne osetite usamljeno.

Back