241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Jedva čekam da počnem sa slušanjem pesama.

Baneri su predobri. Milane oduševio si me. Deluje kao mala stvar ali ko god je organizovao zna da je potreban trud za ovakvu grafiku. Svaka čast 😊

Sada kada pogledam ostale zadatke, čini mi se da nisam tako loše prošao i kapiram da bih se baš mučio sa par drugih reči.

Milane, lepo si osmislio predstavljanje. 👏

Ja sam okej prosao, samo sto za moju rec sve neke boze sacuvaj pesme. Ali imalo je i tezih i laksih od moje.
Pohvale Milanu na priredbi i #prelepimbanerima , jako lepo sto si se potrudio da vizuelno ispratis zadatke 😁

Raspored po polufinalima je postavljen u treći post. U pitanju je random order, tako da #štobsereklo, ni po babu, ni po stričevima.
Ako primetite da neki link nije ispravan - javljajte.

Predstavljanje zaista lepo, baneri odlicni 🤗 Danas popodne cu da pogledam sta imamo u ponudi 😊
A prilikom glasanja, ukoliko budem imao problema sa raspodelom glasova, dobio sam ideju, da podelim pesme prema tezini reci (po meni). 🤭

Sve pohvale na priredbi Milane, baneri su fantasticni.

Cim budem u prilici krecem sa preslusavanjem.

Čestitke na prelepim banerima i sjajnoj priredbi iako je bila u neprimerenom terminu. Al tu smo da bismo se družili ijhaaaaa

Isto. :ROFLMAO:

Destry se javio da bi on pravio plejliste. Nadam se da će praviti i YT i Spotify.

Cestitke na banerima, pjesmama i transhumanistickoj zelji covjeka da postane jedno s univerzumom

Napravila sam ih, ali ću samo da proverim ovu Kineskinju, Japanku ili odakle je već, čisto da ne stavim pogrešnu pesmu, jer mi izlazi naziv u simbolima.

Što se tiče drugog polufinala, za Paula Oakenfolda i Carlu Werner postoji samo neki Tiesto remix, za koji nisam sigurna da li da stavim, a i vidim da je starija pesma u pitanju, možda je zato i nema. Ako neko slučajno nađe originalnu, neka mi javi.

EDIT: Našla sam je, sada bi trebalo da su sve tu.

Last edited:
Back