Ja sam okej prosao, samo sto za moju rec sve neke boze sacuvaj pesme. Ali imalo je i tezih i laksih od moje.
Pohvale Milanu na priredbi i #prelepimbanerima , jako lepo sto si se potrudio da vizuelno ispratis zadatke
Raspored po polufinalima je postavljen u treći post. U pitanju je random order, tako da #štobsereklo, ni po babu, ni po stričevima.
Ako primetite da neki link nije ispravan - javljajte.
Predstavljanje zaista lepo, baneri odlicni Danas popodne cu da pogledam sta imamo u ponudi
A prilikom glasanja, ukoliko budem imao problema sa raspodelom glasova, dobio sam ideju, da podelim pesme prema tezini reci (po meni).
Napravila sam ih, ali ću samo da proverim ovu Kineskinju, Japanku ili odakle je već, čisto da ne stavim pogrešnu pesmu, jer mi izlazi naziv u simbolima.
Što se tiče drugog polufinala, za Paula Oakenfolda i Carlu Werner postoji samo neki Tiesto remix, za koji nisam sigurna da li da stavim, a i vidim da je starija pesma u pitanju, možda je zato i nema. Ako neko slučajno nađe originalnu, neka mi javi.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.