241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Istina. Osim...🤔

Ja cekam zvanicno obavestenje organizatora i FBU za ovu nastalu situaciju.

Pa dobro, to samo potvrđuje da neće pobijedit
That 70S Show Lol GIF by Peacock

Btw @dracarys kako vam se čini ova igrica, je l' ostajete? 😍
Ne mora persiranje 😅 .. svidelo mi se, privukao me je zadatak, kasnije sam i prelistao neka ranija izdanja fsc-a i video sam da su svi ustvari sa zadacima i to mi je zanimljivo... ovo izdanje se meni lično baš dopalo jer u prvom polufinalu kao što sam već iznad napisao svidele su mi se 12 numera (bez moje) ,dok je drugo bilo žanrovski raznovrsnije. Ostajem, iščekujem temu novog fsc-a 😁

Stvarno ne vidim razlog za ovoliko drame. Ali nemam vremena da rezultate prezentujem večeras.
Da je sve išlo kako je planirano, sve bilo bi odavno gotovo. Nisam ni ja planirao da sve ovo radim ovako kasno, niti da ostavljam za sutra. Kako god, nova tema bi u svakom slučaju bila sutra, tako da se ništa ne menja.
S obzirom da ste nestrpljivi, prezentacija će biti brza. Samo javite u koje vam vreme odgovara sutra.

Ne mora persiranje 😅 .. svidelo mi se, privukao me je zadatak, kasnije sam i prelistao neka ranija izdanja fsc-a i video sam da su svi ustvari sa zadacima i to mi je zanimljivo... ovo izdanje se meni lično baš dopalo jer u prvom polufinalu kao što sam već iznad napisao svidele su mi se 12 numera (bez moje) ,dok je drugo bilo žanrovski raznovrsnije. Ostajem, iščekujem temu novog fsc-a 😁
Bravooo!

FSC bez drame? Nikad čula
Meni je svejedno kad će bit sutra

Lako je nama kad nismo u finalu. A da smo u finalu ... :unsure:

Nista brzo.
Licno volim kad ceremonija proglasenja pobednika malo potraje. Ne sad da traje vise od 2.5 sata, ali da ne traje tipa pola sata.

Iako, nisam u finalu, svakako rado iscekujem rezultate i da vidim kome sam doneo nesrecu (kad vec srece nema).

Ali mnogo drame a fazon samo sam se ja potres'o što nije večeras i to u polu-šali. 😂 Uticaj...

Leave MilanB alone ! Šalu na stranu šta ste navalili kao da je bitno da li će danas ili sutra ,gde žurite

Sindikat traži od rukovodećih da novi FSC se otvori u istom danu takođe i prijave da jurcamo ko nikad do sad.

Sindikat..:ROFLMAO:
Mi ćemo se potruditi da uradimo sve što je do nas. A ovom prilikom vas obaveštavam da još uvek nemamo nijednu pristiglu prijavu za organizaciju ukoliko pobednik kojim slučajem prepusti dalje, tako da, ukoliko neko želi, sad mu je jedinstvena prilika. Podsećam vas sve još jednom da se prijave šalju Milošu, Milosu-S i meni do trenutka proglašenja pobednika.

A ovom prilikom vas obaveštavam da još uvek nemamo nijednu pristiglu prijavu za organizaciju ukoliko pobednik kojim slučajem prepusti dalje, tako da, ukoliko neko želi, sad mu je jedinstvena prilika. Podsećam vas sve još jednom da se prijave šalju Milošu, Milosu-S i meni do trenutka proglašenja pobednika.
@⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡
BAAARBZZZ???

Evo malo pogadjanja posto ne spavam i dosadno mi. Nije mi na kraju sve ispalo kako sto sam zeleo, direktni finalista me zeznuo jer ga nisam nesto vezao sa nikoga iz prvog polufinala, pa sam pomesao njega i Androgu na kraju. Standardno sebe stavio kod pesme za koju mislim da je poslao onaj sto sam stavio kod moje.

1. Diplo feat. Johnny Blue Skies & Dove Cameron - Use me (Brutal hearts) - EvilSmile
2. Meduza ft. Dermot Kennedy - Paradise - Micky
3. Alba August - Lights - sparkle
4. Skillet - Valley of Death - Niko
5. Baiuca ft. Rodrigo Cuevas - Veleno - Filhy
6. Marina and the Diamonds - Lies - dodo
7. Krajno - Život - Novinar
8. Yasmin Levy - Libertad - MilanB
9. Lenii - White Lie - Petar
10. Mimoza - Young Queen - Endrega
11. Sanja Đorđević - Crveni lak - Stefix
12. Nico Santos - Play With Fire - Leo
13. Nathan Evans - Wellerman (Sea Shanty) - Vax'ildan