241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Pokahontas zadnje bio online u 2 popodne juce, trazite ga van foruma.

Ne moze. Do 15h je trebalo, ali ce produziti do 17h. Da ne budes DSQ.. Potegao sam neke veze.

Glasovi su poslati. Izdanje mi je bilo izvandredno kao i svako Milanovo do sada, zao mi je samo sto nisam stigao detaljnije da ga iskomentarisem sto zbog privatnih obaveza sto zbog ESC-a ali sve u svemu bas sam uzivao i u pesmama a i u samoj organizaciji. Bravo Milane!

Sto se tice moje pesme, ocekivan rezultat. Cim sam izvukao rec, a jos kad sam krenuo u detaljniju pretragu.........jasno mi je bilo da ce uspeh biti ako skupim dvocifren broj bodova :ROFLMAO:

Hvala Veroniki sto me je setila ove pesme tako da sam je poslao namenski i sa ciljem da bude nas "zajednicki" predlog ❤️ A rezultat je bio sporedan svakako.

Srecno svim finalistima i neka pobedi najbolja pesma.
Pesmu koju je kopachka slao od Sa Dingding, "Upwards To The Moon", je nesto savrseno sto sam cuo. Sto bi se reklo, sve je po mom ukusu. Ovu pesmu koju si poslao mi se takodje dopala (od mene 6p), ali nema tu snagu koju je imala ta pesma. Ali sam se ponadao da bi se mogla provuci u finale.

@Endrega
Pa jesam, ali ako vas je već ostalo samo dvoje... možda bolje da glasate ranije da bismo mogli da imamo predstavljanje rezultata u nekom normalnom terminu.
Ako ne, onda ostaje 22.00. Svakako mi ne znači ništa da samo ti glasaš, treba i Pokahontas da se pojavi.

I sve ovo jer Petar nije zeleo da dobije podsetnik.

Pa i ne baš. Ako Pokahontas već nije bio online nakon dva sata popodne, svakako ne bi video podsetnik jer bi bio poslat nakon tog vremena. Doduše, onda bih imao osnova da ga diskvalifikujem ali opet je i to bez veze zato što je inače često na forumu.
Sa ovim novim forumom je generalno problem što u grupnoj poruci ne može da se doda više od 10 forumaša i onda podsetnik treba da se šalje u dve, tri poruke.

Last edited:
Ja se ne sećam da sam slao podsetnik iz nekoliko poruka. :eek: Možda nisam imao više od 10 ljudi.

Aha, imao sam nekoliko. Koji pakao.

I još na sve to, između poruka mora da bude razmak minimum 3 minuta. :LOL:

Pozdrav svima.
S obzirom da Pokahontasa nema, a nema ni naznaka da će se pojaviti uskoro, niti da bilo ko ima kontakt sa njim van foruma, Ivana je predložila da ga diskvalifikujem.
Ja tu odluku ne želim sam da donesem pa mi treba vaše mišljenje. Da li da čekamo do 22.00 glasove, što bi značilo predstavljanje rezultata sutra ili da Endrega glasa sada i da počnem sa pripremom banera?

Zavrsavam tortu, pa bi moglo malo kasnije. Bar tamo ne pre 18h. Caj popijen. Tako da....

Pa ako je rok do 22h, onda nemojte ni Pokahontasa da dsq. Ako je rok do 15h, onda dsq obojicu i to je to.

Pošto očekujem bodove od Pokahontasa, onda je jasno da taj čovjek glasati neće, pa bi uzalud čekali do 22 i imali rezultate tek sutra 💀

Back