241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Zao mi je da Pokahontas bude dsq jer je on uglavnom online. Posto niko nema kontakt s njim razumem odluku da ipak bude dsq ali ako su ga zaista sprecile privatne neke obaveze i buduci da mu je prvi put, ja bih mu dozvolio da ucestvuje na narednom fscu.

Znam da sam vas pitao za mišljenje i da ste uglavnom za diskvalifikaciju, ali ipak sam prelomio - glasanje traje do 22.00. Ako se pojavi, pojavi. Nakon toga ni minut kasnije se ne prihvata.
Zašto sam doneo ovakvu odluku, obrazložiću naknadno.

A šta se dešava kada je neko diskvalifikovan, koje su posledice?.. Neki određeni period nema pravo učestvovanja ili?

Znam da sam vas pitao za mišljenje i da ste uglavnom za diskvalifikaciju, ali ipak sam prelomio - glasanje traje do 22.00. Ako se pojavi, pojavi. Nakon toga ni minut kasnije se ne prihvata.
Zašto sam doneo ovakvu odluku, obrazložiću naknadno.

Garant sam izjednačio neke dve pesme za pobedu pa sad treba to da se reši.

Najverovatnije. Ja ću pokušati da spremim večeras, mada je meni to već 23 sata.

A da spremiš sada, u slučaju da se Pokahontas ne pojavi?
Ali opet i razumem, dupli posao bi radio

I onako se ovo već odužilo, zaista treba danas privesti kraju. Zbog jednog čoveka sve odlagati je po meni besmisleno, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da je bilo i više nego dovoljno vremena da se glasa.

Pritom je rok za glasanje već bio produžen.. On o tome nije ni obavešten čak jer tada nije bio na forumu, znači ni ne planira da glasa.

@dracarys
Upravo to. Ako on na kraju glasa sve banere mogu da bacim.
Kad smo već izdržali ovaj najduži FSC u istoriji, izdržaćemo još malo. Svakako bi rezultati bili sutra pre podne, tako da nije neka velika razlika.

NARAVOUČENIJE: Podsetnik ne mora da bude minimum 24 sata pre isteka roka, može i kasnije. Potvrdila Ivana.

Po meni ako već čekamo, onda rezultati moraju bit danas, inače uzalud čekamo

Pa normalno da ne mora podsetnik 24 sata, odakle vam to :O
Znam da sam na nekim izdanjima dobijao po 17-18 sati pre roka, bitno samo da se prespava xD

Podsetnik je bitno da bude tokom tog dana koji prethodi kraju glasanja, sad koji sat ranije ili kasnije ne igra ulogu od presudnog značaja. Svakako ko može da glasa i ranije, poželjno je da to uradi, posebno u ovakvim situacijama kada je forumaš bio na forumu tokom trajanja glasanja, a svejedno je ostavio to za poslednji trenutak iako možda ima i drugih obaveza (što apsolutno ne sporim). To mislim da je i više puta pisano i opet se svejedno poteže isto pitanje.

Back