241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Došlo je vreme da objasnim zašto smo čekali glasove Pokahontasa.
Kada sam napisao da se izjasnite o njegovoj diskvalifikaciji ja još nisam imao upisane sve poene u tabelu i nisam znao ko je na prvom mestu. Kada sam ih upisao ispostavilo se da sam to ja. Očekivao sa da će Endrega svojim glasom nešto rešiti, ali on je za tri prvoplasirane pesme dao 4, 2 i 1 poen. Nakon njegovih glasova stanje na tabeli je bilo Nico Santos 155, Krajno 146, Alba 146. U takvoj situaciji ja nisam imao pravo da kažem - diskvalifikujte Pokahontasa jer bi njegovi glasovi mogli nešto da promene. Naime, on je u polufinalu dao 10 poena za Krajno, pa sam vodeći se tim očekivao da ako to ponovi i pritom meni ne da ni poen @Ro97 mogao da preuzme prvo mesto sa 156. poena.

Na kraju je Pokahontas dao za Krajno 6 poena, a za Nika 2, tako da sam pobednik ovo FSC - ja.

18.webp

Milane, čestitke i na pobedi i na organizaciji. 👏

Mimoza očekivani flop u finalu, ali mi je iznenađenje da je tamo uopšte stigla, kada vidim kako je par dobrih pesama izletelo i zato faleminderit svima na glasovima.

Čestitke Milane na pobjedi, kao i uvijek svidjela mi se tvoja tema, plus moji rezultati kod tebe su uvijek bili dobri, te mi je drago da se tradicija nastavila. Hvala na glasovima za Krajna, luđački me pjesma izvozala 🏎

Za tvoju pjesmu sam dao 6 bodova, tako da pobjednička pjesma mi je po ukusu, čestitke još jednom 👏

Konačno da moja 12-ica pobedi. Bravo Milane, definitivno najbolja pesma ovog izdanja. Nico je takođe jedan od izvođača koje sam odavno planirao da šaljem, ali nikako da se ukaže prilika.

Ja sam fasciniran 4. mestom za Skillet, to nisam očekivao ni u najluđim snovima. Pogotovo što "smrt" nije bila baš inspirativna reč za potragu za pesmom. :DHvala svima na velikom broju poena. @Petar, eto da si izabrao 24 za zadatak dobio bi smrt. :D

Ajoj ja ovu Nicovu pjesmu htio da šaljem prije jedno godinu i po ako ne i jače, ne sjećam se između koga sam se dvoumio i koga sam poslao ali ostala mi u glavi. Bravo MilanBe, čestitke. Prelepo, ali i ružno. 😄👏

Red je da se i ja zahvalim onima koji su glasali, a na prvom mestu @Djole89 @Leo Cezar i @MilosFB na 12 poena, @Ivana @Micky @Majsta94 na 10 poena, @Stefan28 @Milos-S @Tinte na 8 poena, ali i svima ostalima koji su doprineli ovom rezultatu.
Meni je ovo tek drugo učestvovanje u finalu ove godine, a na prethodom učešću sam završio kao poslednji u finalu. Tako da je ovaj rezultat svakako velika stvar za mene.
Inače, jedna zanimljivost - na mojim organizacija nikada nisu pobeđivali dueti ili featovi, čak nisu bili ni među najboljih tri.

Bravo za Milana i ako meni pesma nije nešto bila ali opet kad se dopala većini onda vredi sigurno!

Svaka čast za organizaciju a posebno mi se svidela odluka da sačekaš sve glasove. Mogao si završiti tad i tad i niko ti ništa ne bi rekao ali si odlučio da budeš fer i to izuzetno poštujem!

Kad će sledeća tema?

Back