Pa biću na birou ali šta sadU suštini znao sam da će se Leo prijaviti, pa nisam iznenađen, ali mi je drago što je sve ok.![]()
BONUSSvaka od ove tri slike koje sam postavio danas uz tag #nocontext podrazumevaju jednu reč
Ko ubode najviše ovih hintova dobiće od mene u privatnoj poruci blagoslov da bira svoj red nastupanja u polufinalu (ali da ne bude previše očito da ga ne provale drugi, naravno)
Takođe, dobiće specijalan pozdrav od mene u excel tabeli![]()
Gde se nalazimoJa ću morati nekako da se nacrtam u četvrtak i da budem tu kako znam i umem.
IMAMO PRVU REČ!Može jedna piña colada!
igrica se završava sutra u ponoć, tj 25.05. u 00:00Jedan dobar žreb za gospodina!
šteta da se propusti, tema je praktički poluotvorenaPrijaviti se ili ne prijaviti se, pitanje je sad? Imam nekih 4-5 odgovarajućih podrumara, 2 naftalinke, jednu fenserajku sa potencijalom koja je možda?!? prijavljena i toliko me smorilo da donesem odluku da ću ostaviti za zadnji dan. A ako ostavim za zadnji dan na kraju ću zaboraviti jel sam došla il sam pošla.
hahahaha nijeDaj mi FERARI crveni, i jedan put vijugaviii![]()
Idem na put ali mislim da ću se priključiti. Barem se nadam da ću moći.Destry, već sad znam da nećeš doći.![]()
hahahaha nije
Pa i ja sam vas animirao na My Slowianie pa ste mi svejedno sra*i cijelo vrijeme da predugo trajeAnimiraće nas organizator sve do rezultata!