242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Fsc rasizam, samo Evropske pordumare dobijaju sansu.
Zanimju me statisticki podaci podrumara i bitnara koga ima vise i da li su koristili zicere.

Pa forum jedva izdržao afrički FSC. Nikome više ne pada na pamet da šalje nešto odatle. :LOL:
A i postoji limit što se tiče početnog slova imena, tako da ne može ni Fazlija.

Pa i ja sam dobio isti taj zadatak. To je baš bilo nakon afričkog FSC-a, tako da sam imao 2 izvođača iz Afrike zaredom.

Fsc rasizam, samo Evropske pordumare dobijaju sansu.
Zanimju me statisticki podaci podrumara i bitnara koga ima vise i da li su koristili zicere.

Na ograničenje 5 učešća + početno slovo, ne znam koliko bi uopšte i moglo da bude poznatih i zicera. Eventualno neki novi poznati izvođači plus možda ESC... Dobro da, ne računajući ovo naše područje.

inače žreb za redosled nastupanja u polufinalima biće napravljen tako da naizmenično ide jedna brža i jedna sporija pesma (po BPMu)

za jednu pesmu nisam mogao da pronađem BPM

Last edited:
Ako vam se baš ne šalje crnačka afrika, uzmete nešto iz 🇿🇦 😂

Jedna od najboljih FSC pesama ikada Pongo-Uwa dolazi iz Afrike. Takodje i Bint Hadidiya od Jamile, a i Troye Sivan iako živi u AU. Tako da stvarno je Afrika puna gemova.

Ako vam se baš ne šalje crnačka afrika, uzmete nešto iz 🇿🇦 😂
Ja lično nemam problem sa muzikom iz Afrike stilski gledano, nego nakon afričke teme gde je svakako bilo dosta JAR pesama, na World Cup temi je bilo pravilo po jedna pesma iz svake zemlje i to je to, i onda ko je izvukao Afriku, za čas su se ispucale muzički iole berićetnije zemlje lupam Nigerija, Kamerun, JAR, odakle i nije toliki problem naći ili čak znati i od ranije za izvođače, ali trebalo je onda kopati po ostalim, no snašli smo se 😁
Ja sam posle ispadanja sa Nigerijom na kraju skroz kul prošao s Tunisom, koji je usput bio verovatno i najkontroverznija i najrazvlačenija pesma izdanja 😅

Inače super mi je ova sad ideja ređanja pesama u odnosu na BPM.

Back