242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Sledeće izdanje neka jednojezična tema, rekli ste na slušanju da vam to nedostaje. 😁

Pa može..Recimo nešto od romanskih jezika..Ili portugalski, od ovih što nije bilo..
Pošto nešto ne verujem da ste raspoloženi za 30+ pesama na nemačkom. Ili grešim? :LOL:
Mada, imali smo skoro jezičku temu, a sad što zbog različitih stavova pojedinci nisu učestvovali..

Samo skandinavija! Da proverimo ko je pravi skandinavac a ko ne!

Da smo imali Pokahontasa na starom forumu on bi skinuo rekord prijava koji MO drži.

Samo skandinavija! Da proverimo ko je pravi skandinavac a ko ne!

Zamalo da napišem da je bilo prošle godine i u poslednji trenutak se setim da je Baltik bio u pitanju.:ROFLMAO:
Ja sam pisala o ovima koji su bili davno ili nisu bili uopšte. Skandinavci su bili relativno skoro, u 2020. :LOL:

Pa kada je bila tema Baltik to je vise bila Skandinavija nego Baltik 🤪

Kad je bio Baltik to su bile države koje izlaze na Baltičko more, ne znam šta tu nije jasno više.

Kad je bio Baltik to su bile države koje izlaze na Baltičko more, ne znam šta tu nije jasno više.

Pa nisi ti kriv što su ljudi uglavnom slali skandinavce.

Meni je Baltik bila super tema i super fsc. Još pamtim pesme sa tog fsca i rado ih poslušam.

Evo sad vidim, 13 od 19 finalista nisu ni bili iz Skandinavije. 💀

Nije tacno, jer zemlje tipa Poljska i Rusija nisu mogle da se salju jer su bile pre toga na izdanju My Słowianie 😉 tako da je ucestvovala vecinom Skandinavija.

Pa ništa, daj da napravimo neki Micky support group da lik preboli što, skandalozno, nakon slovenskog izdanja nismo imali slovenske zemlje na FSC-u. 🤡

Pa to je ko kad bi tetsujin nakon afričkog FSC-a na svom World Cup-u izbacio cijelu CAF federaciju lol
Al' dobro da je bilo tako, da su mi se ugurali neki Poljaci i Rusi možda ne bih pobijedio, jezivo

Ostajem i dalje pri stavu da tema nije bila potpuna sto se tice Baltika 😝
Sad hocete Skandinaviju, pa koja je razlika, kad ce biti takoreci isto 🙄

Back