242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Pretpostavljam da ste iz dosadašnjih učešća naučili, ali čisto da napomenem da se ipak neko ne zezne, glasanje će početi tokom jutra, organizator bi trebalo da precizira kada, tako da ignorišite ovo što je napisano kao neki tip lapsusa. :) Svakako ni on još uvek nije poslao svoje glasove meni, tako da ni po tom pitanju ne može biti dat znak za početak roka. :)

Što se samog izdanja tiče, dosta interesantna konkurencija, ali slušaće se tek.

Glasanje počinje sutra od 10 ujutru, promena mala😁

Izvini @Ivana 😐 hahhahaha

Last edited by a moderator:
Od domaćih pokidao Emel, ona pesma je bukvalno srpski Theje, još se i rimuje sa Gdje je.
Pesma je zanimljiva, ono što me baguje malo ovde je za moj ukus prekomerna upotreba auto tune..

Glasanje počinje sutra od 10 ujutru, promena mala😁

Izvini @Ivana 😐 hahhahaha

Nemoj meni da se izvinjavaš, ja samo obaveštavam ljude da se pravila nisu promenila povodom toga, pa da se ne zeznu. :unsure::LOL:

I EDIT dugme, koliko god da je kratak rok, postoji. :LOL: Mada bi ovo moglo da važi generalno za sve, a ne samo u tvom slučaju.

Ja sam morao da se ugasim u jednom trenutku ( što se tiče slušanja). Prvo polufinale dosta slabije, inače pohvalio bih organizatora na trudu, vidi se da je detaljno planirao svaki korak. Svaka čast za kreativnost. Preslušaću još jednu rundu pa ću glasati. 😊

Dzaba drugo polufinale jace, kad ce vecina favorita da poisdpadaju, i na kraju ce da pobedi neka randomcina iz prvog polufinala.

Back