242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
prva grupa.jpg

PRVA GRUPA PESAMA

Uplink feat. NK

MESTO ROĐENJA: Berlin, Nemačka:de:
FUN FACT: ovaj nemačko-italijanski duo muziku radi u raznim žanrovima elektronske muzike, a jedan od zanimljivijih jeste Future House

Emkal
MESTO ROĐENJA: London, Engleska:gb:
FUN FACT: U detinjstvu, Emka Kalliola slušao je džez, soul i razne druge žanrove netipične za njegovu muziku

Animal Sun
MESTO ROĐENJA: Los Anđeles, Kalifornija, SAD:row:
FUN FACT: Inspiraciju za naziv benda našli su u njihovom prijatelju James Sun/u koji je tragično preminuo 2011. godine

Ofenbach vs. Nick Waterhouse
MESTO ROĐENJA: Pariz, Francuska:fr: (Ofenbach) / Santa Ana, Kalifornija, SAD:row: (Nick Waterhouse)
FUN FACT: Inspiraciju za formiranje francuskog dua Ofenbach/a dao je otac jednog od članova Dorian Lauduique/a tvrdeći mladom Dorianu sa 13 godina da je formiranje benda bila jedna od najboljih stvari u njegovom životu

Isak Danielson

MESTO ROĐENJA: Geteborg, Švedska:se:
FUN FACT: Na početku svoje muzičke karijere bavio se klasičnim pevanjem.

Alex Newell
MESTO ROĐENJA: Lin, Masačusac, SAD:row:
FUN FACT: Alex je odraslo u porodici sa majkom udovicom s obzirom da je izgubilo oca sa 6 godina

Last edited:
5 ljudi glasalo za sada, 4 u jednom, a samo jedna osoba u drugom polufinalu

ipak savetujem da malo sačekate sa glasanjem da se slegnu utisci, pogledate recap par puta i onda lepo odslušate pojedinačno pesme

ja sam recimo već promenio mišljenje u odnosu na kako sam glasao, ali šta je tu je. U finalu će da se glasa pravičnije.

Last edited:
Da budem jasan, uopste nije dobro sto je 5 ljudi vec glasalo lol

Ja sam glasao i ne vidim u čemu je problem? Preslušao sam sinoć sve na Slušamo, prepodne još jednom svoje pf i nikad lakše nisam dodelio bodove. Je l' treba da glasam poslednjeg dana da bi nekom delovalo legit?

grupa2.jpg

DRUGA GRUPA PESAMA

Anastasios Rammos
MESTO ROĐENJA: Atina, Grčka:gr:
FUN FACT: Poslednjih godina zajedno sa svojom grupom "Arcade" učestvuje kao kompozitor mnogim poznatim imenima grčke scene - Elena Paparizu, Sakis Ruvas itd.

Au/Ra
MESTO ROĐENJA: Ibica, Španija:es:
FUN FACT: Umetničko ime pevačice punog imena Jamie Lou Stenzel (nemačkog i antigvanskog porekla) označava hemijsku oznaku za elemente zlato (AU) i radijum (RA).

Angellina
MESTO ROĐENJA: Beograd, Srbija:rs:
FUN FACT: Pored toga što se tri puta takmičila na srpskom nacionalnom izboru za Pesmu Evrovizije, jednom na Beoviziji (u okviru benda SKY'S) i dvaput na PZE/u (Pesma za Evroviziju), časove pevanja završila je kod čuvene Madam Piano.

A Touch of Class
MESTO ROĐENJA: Hamburg, Nemačka:de:
FUN FACT: Sva 4 člana ovog Europop benda našla su se na internacionalnom Broadway teatru u Hamburgu prilikom sceniranja mjuzikla "Cats".

Ice Spice & Nicki Minaj
MESTA ROĐENJA: Bronx, Nju Jork, SAD:row: (Ice Spice) / Port of Spejn, Trinidad i Tobago:row: (Nicki Minaj)
FUN FACT: Obe pevačice su poreklom sa Kariba, Ice Spice preko oca iz Dominikanske republike, a Nicki Minaj sa Trinidada.

Elena Esenina
MESTO ROĐENJA: Rjazan, Rusija:ru:
FUN FACT: Elena se 2010. takmičila na Ruskom izboru za Pesmu Evrovizije "Evrovidenie 2010", gde je završila na 12. mestu.

Last edited:
Bukvalno to. Nije da podržavam, ali svako ima pravo da odluči koliko mu je slušanja dovoljno i kako želi da glasa. :)

Ja sam glasao i ne vidim u čemu je problem? Preslušao sam sinoć sve na Slušamo, prepodne još jednom svoje pf i nikad lakše nisam dodelio bodove. Je l' treba da glasam poslednjeg dana da bi nekom delovalo legit?
Bilo bi lepo kad ljudi znaju za sta glasaju i da bar malo pamte pesme za koje daju bodove

Back