242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Plitak potok u analogiju fsc-a. Glasam uskoro, ali mi internet proradi u ovoj istarskoj rupcagi

Preslušao sam još jednom jutros i glasao. Nije mi na kraju bilo toliko teško da izdvojim deset pesama za poene, ali je među njima bilo dosta pretumbavanja poena. Btw, glasanje je bez problema moglo da bude i dan kraće. Deluje mi da je trajanje glasanja još tri dana previše.

Ako se svi slažu, možemo da pomerimo za 31. u 15:00

tj bolje pitanje, ima li neko ko se ne slaže?

Ne možeš pomerati rokove tek tako, kako ti odgovara. I glasanje po pravilniku ne može trajati manje od 6 dana, što je tačno 1.6.

Pretpostavljam da im se razvuklo trajanje prethodnog izdanja, zbog svega oko ESC pa im sad i ovo izgleda predugačak rok, koji je u granicama koje su propisane pravilnikom. A i tvoje svakako nije da im nudiš pomeranje roka, što je, opet kažem protiv pravila, čak i da je postojala mogućnost da se smanji pomenuti. Kod roka za prijave smo progledali kroz prste, ali sad definitivno ne.:)

Dobro si mu rekla, svaka cast. Umislio čovek da je ovo njegovo privatno takmičenje.

Organizator treba da drži distancu, masa je uvek najahpovana i luda (znam po sebi) tako da ne treba popuštati pod pritiscima nego izgurati! ❣️

Pretpostavljam da im se razvuklo trajanje prethodnog izdanja, zbog svega oko ESC pa im sad i ovo izgleda predugačak rok, koji je u granicama koje su propisane pravilnikom. A i tvoje svakako nije da im nudiš pomeranje roka, što je, opet kažem protiv pravila, čak i da je postojala mogućnost da se smanji pomenuti. Kod roka za prijave smo progledali kroz prste, ali sad definitivno ne.:)
Ovo mu je trebao zeleni reći

Verovatno se stiče utisak da je dugo zato što su se prijave završile 25. 05. u 12.00. A onda je početak glasanja tek naredni dan u 10.00.
Ali dobro, kapiram da je tu opet "problem" ono pravilo da mora da prođe minimum deset sati od kraja predstavljanja pesama do početka glasanja.

Pokahontas kad mu kažete da ne može da pomera termine:

bye-pocahontas.gif

Back